Son Konu

Karakalem Erkek Resimleri

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Resim çizmenin insanı rahatlatan en büyük meditasyon araçlarından biri olduğunu bir çok kez dile getirdim Bu yüzden sizleri fotoğraf çizmeye, fotoğraf öğrenmeye eğlence ediyorum Siz de bu işe başladıktan daha sonra sahiden kendinizi yaşamın koşuşturmacalarla dolu, hengame halinden uzaklaşmış olduğunuzu hissedeceksiniz

Resim çizmenin bir hoş öteki yanı ise ortaya çıkardığınız sanat eseri neticesinde çevrenizce takdir edilmenizdir Karakalem ya da diğer resim çizme malzemeleri ile ortaya bir fotoğraf çalışması çıkartırsınız ve bu eserin ilk değerlendirmesini siz kendiniz yaparsınız Acaba nasıl oldu diye Daha Sonra bu sizi kesmez ve etrafınızdaki en yakın kişilere sorarsınız Resim çalışmamı nasıl buldun diye

Çizdiğiniz resmi en ilk önce siz beğendiyseniz ve çevrenizdeki insanlar yaptığınız bu çalışmaya hayranlıkla bakıyor ve sizi takdir ediyorsa, bunun verdiği mutluluk diğer bir şeyde daha yoktur inanın Sanıyorum insanları mutlu eden takdir görme, tebrik edilme duygusu insanın egolarından ileri gelen bir durum Bu yüzden bence size en yakın kırtasiyeye gidip, fotoğraf çizme konusunda gerekli olan malzemeleri arz edin ve anlamsız zamanlarınızda kendinizi fotoğraf sanatının verdiği huzura bırakın

Karakalem Erkek Resim Çalışmaları

*

Üst Alt