Son Konu

Karaktersizliğin, yüzsüzlüğün daniskası. Kafam karmakarışık..

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Selam arkadaşlar Yelken Direği konuya girmek istiyorum

Başta içinde bulunduğum durumu anlayabilmeniz adına Buraya Tıklayınkonumu okumanızı rica edicem Bayağı bir çıkma teklifi yok çünki bilmeniz gereken ayrıntı var

Her neyse ben açılalı yaklaşık bir ay oldu Lakin şöyle bir sorun var Kızla asla muhattap olmuyorum Çünkü benim bir gururum var ve gururumla oynanmasına müsade veremem Selamlama vermiyorum, konuşmuyorum, espiri yapıyor gülmüyorum Yani sınıfta o yok gibi davranıyorum İçimden gelmiyor çünkü Hazır bir takım şeyler halen taze hislerim taze acım taze fakat inanın bunu kalben söylüyorum bundan böyle eskisi gibi değiller hislerim

Amaç veremediğim durum şu Lütfen titiz oluyun olayı kafanızda canlandırın

Açılmamdan itibaren bir hafta geçti Coğrafya dersindeyiz zil çaldı hocamızı bekliyoruz Sınıfta iyi anlaştığım iki tane kız var O Kadar muhabbet ediyorduk (Niye söylüyorum bilmiyorum lakin muhabbetin konusu : Doğalgazla ısınma ve sobayla ısınma) Hiç haberim değil ben kızlara bütün Sobaya patates atıcaksın of fazla süper oluyotarzı bi cümle kuruyordum Sırada oturuyordum kızlar ayaktaydı Kızların gerisinde bana böyle manâsız anlamsız 15 20 sn baktı Ben gördüm fakat görmemiş gibi davranmaya çalıştım Doğal olarak da kastım kendimi suratım kızardı felan Çünkü hani konuşmuyorum etmiyorum niçin gelip de pek uzun uzun baktı öncelikle buna anlam veremedim

İkinci olarak da bundan böyle az çok toparlandım diyebilirim Sınıfta ara sıra espri felan yapıyorum Gülüyor Yüzsüzce, karaktersizce, onursuzca, gurursuzca kirli pis gülüyor yaptığım espriye Karışıklığa Itmek istiyorum sen gülme diyerekten Fakat ben onun bana yaptığı şrfszliği ona yapmam, karakterime ters diyor; vazgeçiyorum

genel olarak
1) Coğrafya dersinde neden 1520 saniye abes anlamsız baktı bu kafamı fazla karıştırıyor
2) Sınıfta espirilerime vs gülmesine müdahale etmeli miyim? Çekip ben seninle muhattap olmuyorum sen de benimle olma vs tarzı cümleler kurmalı mıyım ? Teşekkürler

Üst Alt