Son Konu

karışığım diyorsan bak bence

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
karışığım diyorsan bak kendimce karışığım (u)Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer(u) * Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! * Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim * Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller defalarca yalan olur, hayalde degil canimdasin * Yildizlar Değin Aydınlık, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! * Sevdigim degil canimsin, uzakta degil yakinimsin Hayaller defalarca yalan olur, hayalde degil canimdasin * Delice sev,alçakça terket ama ALDATMA(yahut) * Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR! * ×÷��´¯ICODE�)»HÅ$®�TÏÑ¿L�»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(�´¯ICODE� �÷ * BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! * Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir * Azıcık seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni çılgın gibi sevdigini * Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat * BIR GUL EDINMEK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM! * 9 Bacak ucumda basladi sevgi Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin * Günese adini buzla yazar biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor * Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni sonsuza dek SEVECEGiM * Hoşuna Gitmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce * Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn vefat oldugunu göstereyim * Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer * Azıcık seni bilirler, azıcık beni Lakin ne bilirler, Bu delinin seni çılgın gibi sevdigini * Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer yas olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun * Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat * Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne değin sevdigimi cok iyi anlardin * (f)+()GözlerKalbinAynasidir()+(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! SensizBenNefesAlamam (f) * Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Yürek Durmadik Sürece O Yazi Silinmez * Gül nedir ancak solup gider Gün nedir fakat gelip gider Ates nedir ancak söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, oysa Mezarda biter * ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM * GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn * Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar fakat tutmasini bilirsen o gül sana tapar * Bu gözler seni gördüBu kalp seni sevdiBu ten seni hissetti Ömrüm ise askim ugruna bitti * Sensizligi Gökteki Yýldýzklara kâğıda dökmek isterdim sabahleyin olunca kaybolsun diyé!!! * Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek dek KIBIR * �?�??�?� Böylece Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir Lahza »» Seni «« !!�?�??�?� * Sana Ne Demeliyim BilmiyorumGüneşim Desem Güneş BatıyorHayatım Desem Yaşam KısaGülüm Desem Oda SoluyorSana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENİnle YaşIyO * Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın * kavuşmak ölüm ise hasretin işkence, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu şimdiden çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım * Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM * SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGILSENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN * BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN * HALK MÜZIĞI TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,TÜMÜ GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM * SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA AĞLAMA OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM * GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA ÇILGIN DIYORLAR LAKIN BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR * GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA INLEME ALMAK ISTERDIM GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN * SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , TIPKI BENIM SENI SEVDIGIM GIBI * HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE * AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM * En büyük felaketler içinde zeka ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar * Gülmek senin için bir heves olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun * Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum Ama tek farkın onlardan milyonlarca var Lakin sen bir tanesin * Dün güllerle seni karşılaştırdım Güller güzel lakin sen daha güzelsin Tüm vücudumu ateşlere at yansın Fakat sadece kalbim kalsın Çünkü içinde sen varsın bir tanem * Mutluluklar seninle olsun Yanlızlıklar benimle GitLakin birgün aklına geleceğim! * Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; üstelik aşk vardır ya seni anlatır * Aşk dudaktan meydana çıkan bir kelimde değil gözlerden akıcı yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek yok uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır * Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim Seni bir birey seviyorsa o benim Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür! * Bırakıp gittin beniSeni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı katiyen * Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! * Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM * Bana ' Seni Seviyorum ' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın tüm gerceklerine değişmeye razıyım * Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde Yanlızların adamıyım başkası değil gözümde Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece * Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir * Eger birgün kazanç beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,lakin ici bos,cünkü kursunu beynimde!!! * YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN KATIYEN! * sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür!!! * akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun * Deniz kumlardaki izleri siler fakat hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez * Gül nedir ki? Solup gider Gün nedir ancak? Gelip gider Alev nedir ancak? Söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, oysa mezarda biter * Biliyorum Sen GüneşSin Civarda Binlerce Gezegen Var, Lakin Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Yaşam Var  

Üst Alt