K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 18 Kas 2023 #1 Karışık Kızartma Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 4 adet biber Köfte için; 250 gram kıyma 6 yemek kaşığı galeta unu (Paniermehl) 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet soğan Karabiber 1 yemek kaşığı kırmızı tatlı toz biber Sosu için; 3-4 adet yumuşak domates 2 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Karışık Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Köfte malzemelerini güzelce yoğurun. Ardından küçük toplar yuvarlayın sebzeleri küp küp doğrayın . Isınmış sıvı yağında tüm sebzeleri ayrı ayrı kızartın ben köfteleride fritözde kızarttım. Tam yağa batırmadan yağın üzerinde tutarak çevire çevire kızartım küçük oldukları için içleri pişiyor. Ayrı bir tavada sıvı yağında domatesler suyunu çekene kadar pişirin. Sebzelerin üzerine başta sarımsaklı yoğurt ardından domates sosunu dökün. Afiyet olsun. Karışık Kızartma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Karışık Kızartma Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 4 adet biber Köfte için; 250 gram kıyma 6 yemek kaşığı galeta unu (Paniermehl) 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet soğan Karabiber 1 yemek kaşığı kırmızı tatlı toz biber Sosu için; 3-4 adet yumuşak domates 2 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Karışık Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Köfte malzemelerini güzelce yoğurun. Ardından küçük toplar yuvarlayın sebzeleri küp küp doğrayın . Isınmış sıvı yağında tüm sebzeleri ayrı ayrı kızartın ben köfteleride fritözde kızarttım. Tam yağa batırmadan yağın üzerinde tutarak çevire çevire kızartım küçük oldukları için içleri pişiyor. Ayrı bir tavada sıvı yağında domatesler suyunu çekene kadar pişirin. Sebzelerin üzerine başta sarımsaklı yoğurt ardından domates sosunu dökün. Afiyet olsun. Karışık Kızartma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı