Son Konu

Kariyer Planlarını ve Futbolculuk Hayatında Yaşadıklarını Anlatan Burak Yılmaz'dan Samimi Açıklamalar

bilgisayarci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Fransa'daki Lille mesleğini noktalayan Burak Yılmaz, Can Tolga Işık'ın sunduğu TV100'de yayınlan 'Az Evvel Konuştum' programına katıldı ve kendisi ile ilgili merak edilen sorulara karşılık verdi. Burak Yılmaz'ın bundan sonraki meslek planlarına, yaşadıklarına, sorulan sıkıntı sorulara verdiği karşılıklara birlikte bakalım.

Candaş Tolga Işık ile Az Evvel Konuştum programına katılan Burak Yılmaz, kendisiyle ilgili değerli soruları yanıtladı. Burak Yılmaz'ın açıklamalarının satır başlarına birlikte bakalım.

'Ben Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş'ın da bana karşı bir tasarrufu yok aslında. Hürmet duyuyorum. En yeterli santrforun Beşiktaş'ta olması lazım. Yürekten inanıyorum buna. Asla da bir kırgınlığım yok. Beşiktaş orada dağ üzere duruyor.'

'Şunu da söyleyeceğim. Ben Beşiktaş beni istesin diye fedakarlık yapmadım. Beşiktaş'ı sevdiğim için yaptım. Zira ben Beşiktaşlıyım. Galatasaray'da gol hükümdarı olup, şampiyonluk yaşarken de Beşiktaşlı olduğum biliniyordu ancak çıkıp işimi yaptım.'

'Türkiye'den hiçbir ekiple görüşmedim. Avrupa'dan teklifler alıyorum. Acun ağabey ile görüşmem oldu. Lakin orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun abi de 'Tamam bir tane daha santrafor alacağım dedi.'

'Yaşım geçtikçe eleştirilmek bana daha fazla koymaya başladı. Bu kadar şey kazanmışım, kendimi yere atmayı ve ofsaytı mı konuşacağız? Bunu Arda ve Emre ağabeyden de görebilirsiniz. Yaş aldıkça daha agresif açıklamalar olabiliyor.'

'Karam... Selçuk, ben, Arda, Caner... Selçuk'un anlattığı bir kıssa vardı, 15-16 yaşında başlamış bir şey. Herkes birbirine karam diyor.'

'Ofsayta girdiğim, kendimi yere attığım devirler var ancak bunları gördüm ve kendimi değiştirdim.'

'En çok etkilendiğin stat ve taraftar: Vodafone Park ve Beşiktaş taraftarı.'

'Uğurcan Çakır, Real Madrid'in kalesinde oynayacak bir kaleci. Gözün kapalı koy. Manchester United'a koy. Nereye istiyorsan koy. Türk olarak Uğurcan, yabancı olarak Muslera. Bu mevzu tartışmaya kapalı.'

Burak Yılmaz, mesleğine en çok tesir eden teknik yöneticileri sayarken yıllarca Galatasaray'da ve Ulusal Ekip'te hocalığını yapan Fatih Terim'i saymadı.

'Kariyerime en çok tesir eden teknik yöneticiler Şenol Güneş, İstek Çalımbay ve Coşkun Demirbakan' dedi.

Burak Yılmaz'ın açıklamalarının bir kısmına buradan ve TV100 Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Üst Alt