T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Eki 2023 #1 Karnıyarık Tanımı İçin Materyaller 3 adet iri patlıcan İç gereci; 1 adet ince kıyılmış soğan 200 gr kıyma Tuz 1 yemek kaşığı salça Karabiber Sos için ; Yarım yemek kaşığı salça 1 su bardağı su Tuz Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Evvel patlıcanları zebra soyup ortasına çizik atıp bol tuzlu suda patlıcanları 15dk bekletiyoruz. Sonra onları peçeteyle kuruluyoruz kızartıyoruz. İçi için bir soğan ve kıymayı kavurup 1 kaşık salça katıp karıştırın tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyin. Kızaran patlıcanları çizik attığımız yerlerinden açarak içi ekleyelim. Üzerini ben biber ve domates maydanoz ile süsledim . Patatesleri ve sarımsakları ekleyip salçalı su yapıp üzerine gezdirdim. Fırında 180-200 derece de 20-25dk pişecek. Afiyet olsun Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Karnıyarık Tanımı İçin Materyaller 3 adet iri patlıcan İç gereci; 1 adet ince kıyılmış soğan 200 gr kıyma Tuz 1 yemek kaşığı salça Karabiber Sos için ; Yarım yemek kaşığı salça 1 su bardağı su Tuz Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Evvel patlıcanları zebra soyup ortasına çizik atıp bol tuzlu suda patlıcanları 15dk bekletiyoruz. Sonra onları peçeteyle kuruluyoruz kızartıyoruz. İçi için bir soğan ve kıymayı kavurup 1 kaşık salça katıp karıştırın tuz ve dilediğiniz baharatları ekleyin. Kızaran patlıcanları çizik attığımız yerlerinden açarak içi ekleyelim. Üzerini ben biber ve domates maydanoz ile süsledim . Patatesleri ve sarımsakları ekleyip salçalı su yapıp üzerine gezdirdim. Fırında 180-200 derece de 20-25dk pişecek. Afiyet olsun Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı