M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Ocak 2022 #1 Karpuzlu Limonata Tanımı İçin Gereçler Yarım karpuz 3 adet limon 2 yemek kaşığı şeker ( limon ve şekeri isteğe nazaran azaltıp çoğaltabilirsiniz ) Karpuzlu Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Uygun geniş bir kabın üzerine süzgeci indirin. Karpuzu üzerine doğrayıp çatal yahut ezici bir eserle ezin. Limonları sıkın ve şekeri ilave edip karıştırdıktan sonra dolaba kaldırın soğuduktan sonra tüketebilirsiniz. Ben karpuzun çekirdeklerini çıkartıp blendırdan geçirdim. Limonları sıkıp şekeri ekledim ağır kıvamlı hoş bence iki biçimde de denenebilir. Herkese afiyet olsun.
Karpuzlu Limonata Tanımı İçin Gereçler Yarım karpuz 3 adet limon 2 yemek kaşığı şeker ( limon ve şekeri isteğe nazaran azaltıp çoğaltabilirsiniz ) Karpuzlu Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Uygun geniş bir kabın üzerine süzgeci indirin. Karpuzu üzerine doğrayıp çatal yahut ezici bir eserle ezin. Limonları sıkın ve şekeri ilave edip karıştırdıktan sonra dolaba kaldırın soğuduktan sonra tüketebilirsiniz. Ben karpuzun çekirdeklerini çıkartıp blendırdan geçirdim. Limonları sıkıp şekeri ekledim ağır kıvamlı hoş bence iki biçimde de denenebilir. Herkese afiyet olsun.