bilgiliadam
Yeni Üye
karşılıksız aşk sözleri facebook karşılıksız aşk sözleri facebook karşılıksız aşk sözleri face 2019 karşılıksız aşk sözleri facebook Facebook sayfanızda sevdiğiniz kişiye karşılıksız aşkınızı anlatan hoş sözler mi arıyor sunuz? O halde size önerimiz, karşılıksız aşk sözleri facebook mesajlarımızdan birini kullanmanızdırkarsiliksizasksozlerifacebook5c5574b7c98cbalt 1549104307 1549104307 karsiliksizasksozlerifacebook5c5574b8075f8karsiliksizasksozlerifacebook5c5574b8075f8 karsiliksizasksozlerifacebook5c5574b8075f8 Beni Hoşlanmak Yürek ister… Fakat Sende O Kalp Ne gezer be güzelim Candan sevenler defalarca üzülürler sonunda…gerçekte sevgiyi yargı eden onlardır, ama fakir oldukları sevgi başkalarına verilir…bu ne biçim bir adalettir…Yaradan görmez mi onların isyanlarını haykırışlarını, çektiği acıları bilmez mi benzeri…Bilse de görse de vermez sevdiğini sevene… Yürekten sevenler şehvetli olurlar…Her an herşeye ağlarlar…Ağlamaları duygusallıklarından değildir…Nereye bakarlarsa baksınlar her zaman onu hatırlarlar…Onu hatırlamak acı verir…Çünkü o çoktan mazide kalmıştır bundan böyle…Önlerine bakmaya çalışırlar…Fakat birşey göremezler…Daima geri geri gider ayakları… Geçmişten kopmak istemezler…Çünkü aradıkları kişi gelecekte yoktur artık…Hayallerde yoktur…Umutlarda yoktur…Onun gelmeyeceğini biliyorlardır artık…İşte bu yüzden onu sadece geçmişte bulabiliyorlardır…Geçmişe dönük yaşamak samimi sevip terkedilenlere mahsustur… Karşılıksız sevmek sadece onlarda vardır…Her yiğidin harcı değil…Yalancıktan sevmek nedir ki sözde…Cümbür Cemaat yalandan sever…Ben de yalandan sevebilirim seni…Kolay meslek… Sen diğer taraftan içten gelen sevmeyi denesene…Bakalım benim gibi acılara göğüs gerebilecek misin…Bakalım pes etmemeyi becerebilecek misin…Hiç sanmıyorum biliyor musun…Benim yerimde olsan ne olur biliyor musun…Gözyaşı Dökmek istersin, yapamazsın… Bitsin bundan böyle dersin, bitmez…Korku edersin…Nefret Edilen Şey ettiğin dek delice seversin…Lakin çare yoktur…Kendimce sen bunlara zaten dayanamazdın…Içten sevmediğin de isabet olmuş… Zaten samimi sevenler sevdiğinin üzülmesine de dayanamazlar biliyor musun…İşte budur candan hoşuna gitmek ve o kadar göründüğü gibi de basit değildir…Unutma bunu…