bilgiliadam
Yeni Üye
karşılıksız aşk sözleri karşılıksız aşk sözleri karşılıksız aşk sözleri kısa karşılıksız aşk sözleri manalı Dileriz ancak hiç kimse karşılıksız aşka tutulmaz fakat ne yazık fakat, hayat her zaman bizim dilediklerimiz gibi olmuyor Kimi zaman aşka karşılık vermiyoruz, kimi vakit da aşkımıza karşılık bulamıyoruz İşte bunada karşılıksız aşk diyoruz Biz de bu sayfamızda karşılıksız aşk sözleri sunuyor ve diyoruz fakat karşılıksız aşk sözleri anlamlı hemde fazla manalıkarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt 1549104323 1549104323 karsiliksizasksozleri5c5574c7c7a00karsiliksizasksozleri5c5574c7c7a00 karsiliksizasksozleri5c5574c7c7a00 Sen Sadece Kalbimin Değil yarınlarında Karşılıksız Sevgisi Olucaksın hata Senin Yok Karşılıksız Seven Kalbimin Senin Haberin Olmasada Bu Kalpten seviyorum seni off çekiyorum her zaman dürüst Gül Dikeniyle, Bulut Yağmuruyla, Ketçap Mayoneziyle, Kalbim Karşılıksız Sevgimle Tamamlıyor Birbirini Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde hep sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni bakımlı hayranın oldu bu kalp sana durmuyor inan bana, seviyorum seni ne olur beni anla pLatonik aşk bitsin hadi gel bana Sen Varken senden Habersiz Seviyorum Seni Ya Sen Yokken Nasıl Seveceğim Senikarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown pLatonik Aşkım benimkarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown Seni habersizce Sevdim Habersizce gitmesinide bilirim pLatonik sevgilimkarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown keşke hayatta keşke demeseydik keşke seni bu kalbim sevmeseydi keşke seninde kalbin başkasında olmasaydı Platonik aşkımkarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown Sen Aşkımdan Bir Habersiz Yaşıyorsun Seni izliyorum Kalbim ellerimde Seni bekliyorum biliyormusun? Ne vakit Seni görsem kalbim yerinden oynuyor gözlerine baksam o lahza hayat donuyor lakin bir sen görmüyorsun karşında duramıyorumkarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown Karşılıksız sevgi benimkisi sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise Benden Habersiz Mahsum bir kedisin bebeğim Hayatı Seviyorum Seni Sevdiğim kadar Fakat Seni görünce Hayatı unutuyorum Sen Kalıyorsun o an sadece benim dünyamda lakin sen beni görmüyorsun kendi dünyanda Seni hayal ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten defalarca düş ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Neden Sevdi Bu Yürek Seni? Sorularım Bende Saklı Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim Ben Senin için her akşam besteler yazsamda namına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda Sen benim Kalbimin birincil ve tek yanlı Aşkısın Kalbim Seni Seçti Kalbim benide Geçti pLatonik bir sevgi ateşindeyim ya bana gülme yada hep gül yanımdan gitme seviyorum senikarsiliksizasksozleri5c5574c794698alt Frown