T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Eyl 2024 #1 Kaşık Dökmesi Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ 1.5 su bardağı yoğurt 1 su bardağı un 20 gram peynir 1 çay bardağı mısır Maydanoz Tuz Kaşık Dökmesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak yumurta, tuz ,yoğurt ve yağı çırpıyoruz . Ardından diğer malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Kızdırdığımız tavaya kaşık ile bir miktar döküyoruz . Ben tavaya yağ ekstra koymadım, içerisindeki yağ yeterli oldu. Tavayı iyice kızdırmayı unutmayın . Arkalı önlü pişirdikten sonra servis tabağına alınıp sıcak tüketin şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun Kaşık Dökmesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kaşık Dökmesi Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ 1.5 su bardağı yoğurt 1 su bardağı un 20 gram peynir 1 çay bardağı mısır Maydanoz Tuz Kaşık Dökmesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak yumurta, tuz ,yoğurt ve yağı çırpıyoruz . Ardından diğer malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Kızdırdığımız tavaya kaşık ile bir miktar döküyoruz . Ben tavaya yağ ekstra koymadım, içerisindeki yağ yeterli oldu. Tavayı iyice kızdırmayı unutmayın . Arkalı önlü pişirdikten sonra servis tabağına alınıp sıcak tüketin şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun Kaşık Dökmesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı