Son Konu

Katerine Mongio ve Mehmet Günsür

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Katerine Mongio ve Mehmet Günsür mehmet günsür çocuğu katerina mongio kimdir katerina mongio mehmet günsür katerine Bildiğiniz üzere şu aralar Mehmet Günsür'ün Aşk Tesadüfleri Sever isimli filmi konuşuluyor Galadan çıkan bütün sanatçıların ordak bir paydası var arkadaşlarım Film şaşılacak kadar güzel olmuş demekle birlikte gözlerin birazcık ihtiyar olmasından, filmin ne denli bir tad bıraktığını bilmek mümkün Hemen bu Bay Mehmet GÜNSÜR, evliymişkaterinemongiovemehmetgunsur5c4e65f4734e8alt Ayşe arman ile geçtiğimiz günlerde yapılan söyleşisinden sadece karısı ve çocukları ile ilgili bölümü veriyorum Bakalım burada da aşkı tedasüfmüymüşkaterinemongiovemehmetgunsur5c4e65f4734e8alt 1548641774 1548641774 katerinemongiovemehmetgunsur5c4e65f4cff20jpegkaterinemongiovemehmetgunsur5c4e65f4cff20jpeg katerinemongiovemehmetgunsur5c4e65f4cff20jpeg ​ Biz karımla sarılmışız ve birlikte uçuyoruz Hissettiğim bu Aşk bu Bütünleşmek bu İtalyan eşinizle nasıl tanıştınız? Adı Katerina Mongio Belgeli yönetmeni Benim gibi fazla bir insan En umutsuz yerlerde bile umudu, gülümsemeyi arayan biri Brezilya ile ilgili çok güzel bir belgeseli var, çocuklar lağımda oynuyorlar lakin mutlular İnsanda iyi bir his bırakan bir film Biz ikimiz de hayatı olumlu kadar görmek isteyen tipleriz O, hayatınızın en büyük aşkı mı? Evet Biz birbirimizi her tarafta bulmuş gibi hissediyoruz Nasıl yani? Yeni tanışmış gibi değiliz Benzeri o aşk orada daima vardı Tanışmamıza gelince, ben bir arkadaşımla kısa film yaptım Bir sürü yere gönderdim, biri de Valencia Film Festivali'ydi İşte orada Katerina'nıın bir arkadaşıyla tanıştım İçine doğmuş seslenmek oysa, Benim bir arkadaşım var, onunla mutlaka tanışmalısındedi böylece ısrar etti ki, hissettim oysa bir alt metin var, bana bir şey demeye çalışıyor Sonuçta festival bitti, beni Lecce'ye davet etti Lecce de, İtalya'nın güneyinde, bütün çizmenin topuğunda büyülü, barok bir kasaba, 100 bin kişi filan yaşıyor Bir tren bileti alıp gittim, beni işte o sözünü ettiğim kız ve arkadaşı Katerina karşıladı Katerina ile tanışmıştık Ne oldu tanışınca? Dört gün geçirdik, o dört gün, dört milyon sene gibiydi Anlatılamaz bir irtibat Senelerdir arkadaşı olan ahali civarda, onlarla benzer dili paylaşıyor ama bizim tarifi olmayan bir komünikasyonumuz var Yalnızca bakışarak anlaşıyoruz Aşk böyle bir şey Dil, din, halk müziği, hiçbir şeyi tanımıyor Sonradan ben onu mavi yolculuğa ağırlama ettim Ne özelliği var bu mavi yolculuğun? id Bizim aile geleneğimiz 40 senedir maaile, mavi yolculuğa çıkıyoruz Son 20 yıldır benzer tekneyle Her sene, aile azıcık daha büyüyor, çoluk çocuk, bazen iki tekne oluyoruz Katerina'ya da Geldedim, geldi Bu bir deneme miydi? Yok canım, daha önce başka kız arkadaşlarım da geldi Ama Katerina, tekneyi ve bu muhabeti özel olarak sevdi Evlendiğimizde 7 aylık hamileydi Fakat onun hayatımın aşkı olduğuna ben çok daha önce karar vermiştim, meslek güçten evlenmeye fırsat olmadı Daha Sonra Lecce'ye yerleştik O büyülü barok kasabaya Oğlumuz Ali'nin o kadar bir yerde büyümesini istedik Bahçeler Köpek Kendi bostanımız, yetiştirdiğimiz sebzeler Havuz Zeytin ağaçları Böyle bir yerde büyüdü Fakat acilen mektep çağına geldi, her yerde Roma'ya taşındık dahası Maya var tabii, ikinci çocuğumuz Katerina'da diğer kadınlarda bulmadığınız ne var? Tarifi olmayan bir pozitiflik Ve natürel hayata fazla iki taraflı bir noktadan bakıyoruz Ona adamakıllı kendinizi teslim olmuş gibi mi hissediyorsunuz? Hayır, hayır! Biz sarılmışız, onunla birlikte uçuyoruz, hissettiğim bu Son olarak sizin aklınızı başınızdan bu kadar alan bayan fazla hoş bir bayan mı? Evet fakat Güzellik olmaz onu ifade etmek için öncelikle kullanacağım sıfatlar gerçi fazla güzel, 185 boyunda, incecik, zaten kemik ölçümü yaptırdık, Ali de Maya da 180'i geçecekmiş Ailenin cücesi ben kalacağım!  

Üst Alt