I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Eki 2017 #1 Kayıp Şehir Halkı 8 Bölüm Çalan Kader Şarkı Sözü Kayıp Büyük Kasaba 8 Birim Çalan Felek Şarkı Sözleri A benim avanak, arızalı, yüzsüz gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Alın Yazısı, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Alın Yazısı, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Alın Yazısı, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Felek, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe felek Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? LafMüzik: Sezen Aksu *
Kayıp Şehir Halkı 8 Bölüm Çalan Kader Şarkı Sözü Kayıp Büyük Kasaba 8 Birim Çalan Felek Şarkı Sözleri A benim avanak, arızalı, yüzsüz gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Alın Yazısı, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Alın Yazısı, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Alın Yazısı, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Felek, kahpe alın yazısı Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe felek Ağlarını ördün mü? Yardan değil hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? LafMüzik: Sezen Aksu *