B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozu Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozleri A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya Ben sana ne ettim, yollarımı cıkmaza bağladın Uc gun mutlu olduysam, uc omurluk ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerceğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya Ben sana ne ettim, yollarımı cıkmaza bağladın Uc gun mutlu olduysam, uc omurluk ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerceğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? SozMuzik: Sezen Aksu
Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozu Kayıp Şehir 8 Bolum Calan Kader Şarkı Sozleri A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya Ben sana ne ettim, yollarımı cıkmaza bağladın Uc gun mutlu olduysam, uc omurluk ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerceğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya A benim avanak, arızalı, arsız gonlum Feleğin cemberine takılıp dondun ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanyayı Konyayı gordun ya Ben sana ne ettim, yollarımı cıkmaza bağladın Uc gun mutlu olduysam, uc omurluk ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerceğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? Kader, kahpe kader Ağlarını ordun mu? Yardan yok hic haber Yar kaldın mı, oldun mu? SozMuzik: Sezen Aksu