M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Eki 2024 #1 Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi İçin Malzemeler 1 paket kedi dili 12 tane 2.5 su bardağı süt Yarım su bardağı şeker 1 su bardağı su 2.5 çorba kaşığı tepeli un 1 çorba kaşığı nişasta 1 adet vanilya 1 paket krem şanti 1 büyük muz Kedi dilini ıslamak için 1 çay bardağı süt büyük çay bardağı Üzeri için Yarım paket çikolata sos 1.5 su bardağı süt Yarım paket çikolata Üzeri için Hindistan cevizi fıstık çikolata arzuya göre Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce kremasını pişiriyoruz.Suyla unu nişastayı açalım. İçine şeker ve süt ilave edelim çırparak pişirelim. Pişince vanilya ekleyelim. Ara ara çırparak 10 dk kadar soğutalım. Ben su dolu bir kaba oturttum. Sonra üzerine değecek şekilde buzdolap poşeti örtelim. Ilıyınca dolaba kaldıralım 30 dk sonra çıkaralım. Krem şanti toz olarak içine dökelim çırpalım. Ufak borcama kedi dilini ıslayalım dizelim. 1. 5 artıyor onuda kremaya kırdım kulandım muzu doğrayalım karıştıralım. Kedi dilinin üzerine yayalım çikolata sosunu pişirelim. Pişince içine çikolata ilave edelim karıştırıp altını kapatalım. Kremanın üzerine dökelim ve soğuyunca dolaba kaldıralım. İyice soğuduğunda afiyet le yiyebilirsiniz deniyecek olanlara afiyet olsun. Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi İçin Malzemeler 1 paket kedi dili 12 tane 2.5 su bardağı süt Yarım su bardağı şeker 1 su bardağı su 2.5 çorba kaşığı tepeli un 1 çorba kaşığı nişasta 1 adet vanilya 1 paket krem şanti 1 büyük muz Kedi dilini ıslamak için 1 çay bardağı süt büyük çay bardağı Üzeri için Yarım paket çikolata sos 1.5 su bardağı süt Yarım paket çikolata Üzeri için Hindistan cevizi fıstık çikolata arzuya göre Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce kremasını pişiriyoruz.Suyla unu nişastayı açalım. İçine şeker ve süt ilave edelim çırparak pişirelim. Pişince vanilya ekleyelim. Ara ara çırparak 10 dk kadar soğutalım. Ben su dolu bir kaba oturttum. Sonra üzerine değecek şekilde buzdolap poşeti örtelim. Ilıyınca dolaba kaldıralım 30 dk sonra çıkaralım. Krem şanti toz olarak içine dökelim çırpalım. Ufak borcama kedi dilini ıslayalım dizelim. 1. 5 artıyor onuda kremaya kırdım kulandım muzu doğrayalım karıştıralım. Kedi dilinin üzerine yayalım çikolata sosunu pişirelim. Pişince içine çikolata ilave edelim karıştırıp altını kapatalım. Kremanın üzerine dökelim ve soğuyunca dolaba kaldıralım. İyice soğuduğunda afiyet le yiyebilirsiniz deniyecek olanlara afiyet olsun. Kedi Dilli Borcam Kaşık Pastası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı