habercibotu
Yeni Üye
Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük sarsıntının akabinde gündemde yıkılan binaların müteahhitleri ve inşaat firmaları yer alıyor. Çöken pek çok yeni yapının 'depreme dayanıklı' halinde lanse edilmesi ve reklam yapılmasının akabinde, sorumlular hakkında soruşturmalar başladı. Bu durumun üstüne Türk sinemasının en sevilen isimlerinden Kemal Sunal'ın yıllar evvel yaşadığı bir olay, eşi Gül Sunal tarafından tekrar ortaya çıkartıldı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili tesiri altına alan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki sarsıntının akabinde, sarsıntıya dayanıksız binalar gözler önünde tuzla buz oldu. Ayakta kalan binaların ortasında toz yığınına dönüşen binaların müteahhitleri ve sorumluları hakkında soruşturma başlatıldı.
Bu durum Türk sinemasının değerli isimlerinden Kemal Sunal'ın bundan yıllar evvel yaşadığı bir olayın tekrar gündeme gelmesini sağladı.
Eşi Gül Sunal'ın daha öncesinde kendi YouTube programında anlattığı anıyı tekrar hatırlaması üzerine, usta sanatçı Sunal rahmetle anıldı.
Gül Sunal, "Kemal'e Antalya'dan bir inşaat firması reklam yüzü olmasını ve karşılığında yapacakları meskenlerden bir adedini kendisine armağan edeceklerini teklif etti. Kemal Sunal bunu reddetti." dedi.
O periyotlar kendisi bu duruma sitem etmiş, teklifi neden kabul etmediğini sormuş eşine. "Neden kabul etmedin, ne hoş Antalya'da konutumuz olurdu' üzere bir cümle kurdum."
Kemal Sunal'ın o yıllarda verdiği yanıt, yaşadığımız afetten sonra çok daha büyük bir mana kazanıp gözlerimizi dolduruyor. Usta sanatçı eşine, "Gül yarın bir gün bu meskenler yıkılırsa ve beşerler ben reklamında oynadığım için bana güvenip o konutları almış olursa ben vicdanıma nasıl hesap veririm o denli bir durumda." diyor.
Gül Sunal bu durumu toplumsal medya hesabında paylaşarak, bu öyküyü aylar evvel kendi YouTube kanalında anlattığını söz ediyor.
'Aylar evvel Youtube Kanalımda anlattığım anıyı bir hanımefendi kendi instagram hesabında kullanmış… yalnızca Antalya değil, Ayvalık, Marmaris, Çeşme üzere bir çok yerde siteler yapılırken 1-2 villa teklif ettiler 80 li yıllarda..
Bu orta gündeme gelmiş.. Tekrar söylüyorum aylar evvel anlatmıştım
Kemal Haydi Gel Bi Kahve İçelim isimli youtube kanalımda'
Gül Sunal'ın yaptığı paylaşım: