M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Kıbrıs Köftesi Tanımı İçin Gereçler 3-4 orta uzunluk patates 250 gram kıyma 1 adet soğan 1 adet yumurta 2-3 dilim kadar ekmek içi Yeteri kadar maydanoz Tuz, karabiber, kimyon Kızartmak için bol yağ Kıbrıs Köftesi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak patatesleri rendenin en ince kısmıyla rendeleyip suyunu uygunca sıkalım. Soğanı da tıpkı biçimde hazırlayıp suyunu sıkalım. Öbür materyalleri de ekleyerek güzelce yoğuralım. Güzelce yoğuralım ki tüm gereçler birbiriyle özdeşsin. İstediğiniz büyüklükte kesimler alın köfte formu verin ve kızgın yağda kızartın. Ben orta ateşte kızarttım. Pişen köfteleri bir havlu kağıt üzerine alıp sıcak sıcak servis yapın. Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kıbrıs Köftesi Tanımı İçin Gereçler 3-4 orta uzunluk patates 250 gram kıyma 1 adet soğan 1 adet yumurta 2-3 dilim kadar ekmek içi Yeteri kadar maydanoz Tuz, karabiber, kimyon Kızartmak için bol yağ Kıbrıs Köftesi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak patatesleri rendenin en ince kısmıyla rendeleyip suyunu uygunca sıkalım. Soğanı da tıpkı biçimde hazırlayıp suyunu sıkalım. Öbür materyalleri de ekleyerek güzelce yoğuralım. Güzelce yoğuralım ki tüm gereçler birbiriyle özdeşsin. İstediğiniz büyüklükte kesimler alın köfte formu verin ve kızgın yağda kızartın. Ben orta ateşte kızarttım. Pişen köfteleri bir havlu kağıt üzerine alıp sıcak sıcak servis yapın. Deneyecek olanlara afiyet olsun.