Arkadaşlar Ben Bi Kızı Seviyorum Bu Forumda Konum cok Neyse Mevzuya Geliyim
Bitmiş Anlatayım 5 Aydır Huzursuzum Neyse Lise 1 e Gidiyorum Şu Anda
Lise1 Mektep Yeni Açıldı Biz Tanıştık Falan Aradan 1 Ay Geçti Kızlarla Konustuk Muhabbet Ettik Bitane Kız var Adı xx Ben Bu Kızı Sevmiyordm Hiç Birşey Hissetmiyordum Arada Tenefüslerde o kankasını Alır bnde kankamı Alırız markete gideriz (Kantin de bişe yok ) Neyse Bir Gün Bu Dedi Kankam yanımda Onunda kankası yanına Konusuoz Dedi Bu Ben Sizin Yerinizde Olsam Herkezle Çıkardım
Lise 23 de Çok Öneri Alırsınız fln dedi Bunlar Benm sevdigim xx Benle ugrasir arada Birgün Fotograf Çekinicez Ben Sırada Oturuom kankam ile Dost Bizi Çekicez xx de qeldi Sıranın Yanında qeldi Yanımıza geçti Bana Baktı Gözlerime baktı bnde baktm gülümsedi bu Bende güldüm Neyse o lahza bttim Ben Buna Aşık oldm Oysaki hiç birşey hissetmiyordum Sonradan Bu Hava Soğuk Diye Markete Bn Yolladı Kankam ile gittik aldk geldik ben buna werdm İsteiği şeyi bu dedi fazla SAOL Canım fln dedi Neyse bn gittikçe aşık oluyorum Araya 15 Tatil girdi Tatilin 5 Günü Birşey değil Fakat 10 Gün Kala ben okullar açılsın da onu görüyüm die can atıyorum Neyse Gün geldi okullar açıldı 12 Gün Cok soğukdu aramız Konusmadk 12 gün hiç hemde hiç Sorun ne bilmiyorum ne ben onun yüzüne bakıyorum ne de o bnm yüzüme bakıo Neyse 3 Gün Heralde Kapıdan girerken Çelme taktı Güldü sonra bnde güldüm buna düşüodm dedim
Neyse Yerime gittim Sonradan aradan geçti 34 Gün Eskisi gibi deildi hiçbirşey Merenden Cıkıyorum kızda Önümde Arkadasına baktı bni fark etti yüzüme baktı bende onun yüzüne baktm Hiçbirşey olmamıs gibi Yukarı çktı Sanki birbirini tanımayan 2 insan gibiBen Faceme Sevdiğim kzın Baş Harfini Yazdm tenefüste arkadaş dedi kim bu g fln Sınıftaki kızı söyledi o mu falan yok fln dedim ben buna sahiden dürüst bildi Sonra arkada can wardı kapamaya gittim gelirken Dost kankama diodu xx xyyDen Hoşlanıomus die ( Yani Benden ) Neyse ben Üzülüyorum yan Sırada oturdum fotoğraf çiziom bu dedi Durgunsun şu aralar dedi Bnde güldüm bişe değil dedimAradan 34 gün geçti Dersteyiz öğretmen manâsız bıraktı bu xx bnm arkamda oturuo bn resimle ugrasiom işte bu dedi bnm ismimi bi kagida yazsana dedi yazdm werdim yırrtı aldı Kağıdı Çantasına attı
Neyse 1 Hafta Daha Sonra Deneme Sınavımız olcak 6 Ders Deneme Sınavı oldk Imtihan bitti 1 Dersimiz wardı Neyse Sınıfa cıktık biz pc de bişelere bakıodu hemencecik 1 metre yandada Masa wardı xx Arkadaşlarıyla konusuodu Bnm arkadaş Gel dedi bunun arkasına götürdü kafasına vurdu (şakasına ) Sonradan arkadasını döndü gitti xx Arkasını döndü bni görünce güldü vurmaya çalştı Neyse Bu bana vurunca kapşonu indirdim kafaya Tuttum öylece Vurdm cok yavas (Kıyamam ) gülerek Daha Sonra bıraktm bu konusmaya dewam etti 5 Dk sonra geldi Vurdu Bende tuttum bileklerinden Tekme atcam dedi bırak dedi gülerek Beygir dedim atmaya çalişio neyse qeldi bitane tekme Güldü sonradan vurdu bitane Tam kaçıodu tuttum kolundan çevirdim Gülüo bu daha sonra bıraktm wc gittim Kendime bakmaya Saçımı fln düzeltcem işte Wc nin karşı bizim derslik war Neyse bu kapıyı açtı nerde bu fln dedi Çıktm wc den 2 LAF attm Neyse o gün pek bitti
Arkadaşlar Muavin Olun 2 Dönem Soğuk ve ben bu kıza nasıl açılcam bilmiyorum Aslında SeviyorumHa birde Ben Bu Kıza Açılırım da Reddedilrsem O Kızla Konuşamam Artık Bitmiştir ve Fazla Utanırım 3 Yıl Boyunca Aynı okuldayız nede olsa Kankası ile samimiyim Kankasını araya sokarm diorm lakin söler die ondanda korkuyorum