Son Konu

Kırıcı Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kırıcı Mesajlar kısa
Kırıcı Mesajlar facebook

uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!!

Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!

Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi!!

benim icin uzulme kalbim zor gunler gecirsede silerim seni kalbimden bakarım guzel gunlere sen kendi haline uzul bence!!!

Ya Severek Acı Cekmesini biliceksin yada Sevmeyeceksin hep Acı Cekeceksin!

Adını Anmam Birdaha yarınlarıma ismini Sokmam Birdaha Git Kendine Yalan Dolu Bir Hayat Ara!

Yarınlarımda Sensiz Gitmek Bugunlerimden Acı Cekmekten Daha iyidir!

Kırılan kalbim Seninle Onarılmaz Birdaha Hazan Ruzgarına Bıraktım Seni Savrulucaksın Yok Olucaksın Caresiz Yalan Dunyanda

temiz ırmakları kalbime sevgi nehrini bedenime arıtılmış temizliği bedenime Kara Denizleri senin gibi Şerefsize Bıraktım

Ufak Bir Sevgiyi Kalbime Kocaman uzuntuleri senin dertlerine bırakıyorum Artık hayata Umutla Bakıyorum!

Yok Oluşun Benim Kurtuluşum Seni hayatımdan yok ettim kurtuluşları Bekliyorum

Benim OLmadığım yerde Hayatını gecir benim Olduğum Yerde Hayatım Sana Gecirsin Kahrolasıca!!

Cumlemin Sonundaki Aralıklarsın, Gozumun Gormeyeceği Ayrılıklarımsın Artık!

Yaralı Kalbimin tek Sahibi yaralı bedenim, Sen ise Aciz Duşuncelerin Sahte Sevgilerin cıkmaz Sokağındaki Duygularsın!

Guvercin Gibi ozgur Duygularıma Kimse Soz geciremez! Senin Gibi bencil Bir insan Ozgurluk nedir biLmez!

Ters Duz Olmuş hayatınla bırakıyorum Seni! benim Hayatım Ne Ters Olur Acı Ceker Ne duz Olur Senin Olur! Benim Hayatım Hep Benim olur

Kırılma Darılma Senden Cok var Bu Dunyada! Yanımda Durma, Cıkma Karşıma! benim Hayatım Duygularım yeter Kendi Başına Yaşamaya!

Seni yalanlarınla Gomuyorum toprağa, Cıkmaya Calışma curuceksin Yalan Dunyada Gercek Duyguları Bulamıcaksın Asla!

Seni uzuntu ve dert keder dolu anılarla bırakıyorum, sadece hayatından kendimi alıyorum sana bol uzuntulu gunler

Sayende Kalp Kırmayı oğrendim Sayende hayvanları insanlardan Daha cok Sevmeyi oğrendim Sayende Yalanları oğrendim Sayende Senide Bıraktım

Kalpsiz oldum sonunda duygularım curudu mutlu hayatımda acıyorum senin gibi aciz insana!!!

Zamanı Bıraktım hayatıma, Yeniden Hayat Başladı Ufacık Dunyamda Seni Affetmiyeceğim Asla Kahrolacaksın Bu Hayatta!!!

iSter insan oL iSter Hayvan Ol Sadece Kalbin Olsun yeter, iSter Duygusuz Ol iStersen Aşık Ol Sadece Harbi oL!

oyuncak hayatın gibi bu dunya sevmiyorum seni bunu asla unutma

Sen Bir Hastalıksın Caresiz Kalmış Cereleri tukenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol

gercek Ol yalan Olma insan Ol Hayvan Olma Aşık ol Taklit yapma!

Sen Sadece Butun Kotuluklerin Babası Olmuşsun Sadece kendine gore bir analık arıyorsun

Kırmak istemesemde Seni Kırdırmak istiyorsun kendini Yaşamak istiyorum Sevgiyi Yalan Sozlerle Aldatıyorsun beni

paranoyak Olmuş bir hayatın Şizofrenik Duygularısın!

Senin Derdine Ancak kara Toprak Cozum Olur ya oLdur Kendini yada Parazit gibi yaşamaya Devam et Hayatını

ben Senin Gibi Şerefsiz Değilim Yalanlar icinde gulerek Oynuyayım!!

Sozlerinde Kendin Gibi Yalan! Sen Sadece hayallerine ve yalan Sozlerine inan!!

Kırılmış Sevginin tamir edilemeyecek Kadar imkansız Duyguları Olmuşsun Yolun Acık Olsun

Seni yalan Hayallerde Bıraktım Şimdi gercek hayallerin Arkasındayım Sensiz hayatımda Daha rahatım

Caresiz hayatında yalan duşuncelere Hapsolmuşsun ALLAH Acil şifalar versin sana belki ozaman insan OLursun

Kırıdğın Kalbim Duzeldi yeni yeni Bırak Beni uzerim Seni, Cık Hayatımdan Delirtme Beni!!! Herkez kendi Yoluna!

Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan!

Savrulmuş Duygularımın Arasındaki Bir umut Işığı idin, Şimdi Oda Sondu Kendime Yeni hayat Ve Umutlar Kurmaya Başladım Sana Gule Gule

viran olmuş hayatımın tarumar olmuş kalbimin kırılmış yalan sevgisi'sin! Zaten hayatımı Bitirmişsin Sen Bitsen Ne olcak Alcak!

Gecen Zamana uzuluyorum Seninle! Gecen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime

Eskimiş Yalanların Kalıcı bir pisliğisin hayatımda Senide temizlicem Yakında hayatımdan!!!

Lanet Olsun icimdeki iyimserlik Sevgisine Lanet olsun Sana Verdiğim Değere!

Sen Sadece karanlık Kuyuların Guneş Gormeyecek Kadar Aciz Sevgiyi hak Etmeyecek Kadar Şerefsiz Yalanlarla Mutlu Olabilecek kadar Haysiyetsiz bir Yaratıksın

Gittin şehir seni ağlayarak uğurladı, şimdi yağmur durdu ya icimdeki ozlem ?

Doğdum yaşamak icin yaşarım sevmek icin severim olmek icin olurum senin icin BİTANEM!!!

Bir zamanlar sen hayal kurardın ben gercekciydim, yıllar gelip gecti ben hayalciyim sen gerceklerin icinde beni unuttun!

Bugun sigaramın uzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes icime cektiğimi

Okyanusta giderken bir deniz kızı cıktı karşıma bana bir midye verdi sana iletmemi istedi ve sende icini actığında icinde bir cift yuzuk ve benden sana bir soz benimle evlenirmisin

Yaşarken Ağlamayı Ağlerken oLmeyi Duşundunmu? Sevgi Acısı Cekip Benim Gibi geceleri oLumLe Yuz Yuze Geldinmi Alcak Sevgili

Harcadım omurumu hep Senin icin Seni Sevmek Ziyan Sen Acıları Hak Eden Dertleri Hak Eden Ama Kimseyi Hak Edemeyen Adi insanın tekisin!

ibret aldın herkez benden aşk acısı ceken kalbimden benim gibi olmasın kimse ALLAH aşk acısı gostermesin kimseye

Senin icin Uğrunda verdiğim Son nefes Ziyan Seninle Yaşamak Hep Ziyan, Seni Sende Yaşamak benim hayatımdaki En buyuk Ziyanmış!

Efkarlı başımın Efkarlı Bedeni nerden Sevmişim ben o Zalimi Anlamaz icimdeki Sevgiyi uzmeyi sever her yeni gunde beni

Zor Gunlerimde Yanımda Olamayan Sen! Zor Gunlerimde Seni bekleyen ben! Kim Kimi Seviyor Bu Hayatta ilk bunu Sor Kendine iStersen!

Seni Sevilmek Hayal iSe Bırak Hayallerimde Kalsın umitlerimi Kırma Seni Duşunmek cezam iSe Bırak gecelerimde Adın kalsın, Sen Zaten Benim icin Bir Yalansın!

Sana Bu hayatta Sadece guldum Hic Sevmedimki!

Kalbim Adını Cıkardı Beynim Anılarıma reset Attı Şimdi Hatırlamıyorum Seni Pardon Ama isim Neydi?

Gittin Elimde Sana Ait Hatıralar Bıraktın Bana Oturup Ağlasam ne feyda Sen gitmişsin Ben bitmişim O Anda

Seni Duşunup Ağlarım oksuz gecelerimde Seni Duşunur teselli Olurum Yarım kalan hayatımda Don ne OLur bebeğim
Yarına Hevesle Bakma umutlarımı kırdın Senin icin Gururumu Ayaklar Altına Aldım Şimdi Umutlarımla Surunuyorum Olduğum yerde

Esir olmuşum Sozlerine Soz gecmez kalbime beni terk Edip gittin ya Sozlerimi yaşlı Bıraktın Hatıraları Suluyorum Gozyaşlarımla

Sana Bakıp Gulmeyi ozledim Sıcacık Ellerini ozledim Seni ozledim Sen Beni ozledinmi? Biliyorum ozlemedin terk edişin Benim Bitişim gulum

Yaralı Hayatıma Merhem Olmadın gelmedin Hatrımı Sormadın Soğuk gecelerimde bir senin icin uykusuz kaldım guneşsiz sabahlarımda adını sayıklayıp uyandım!

Şimdi Git Gidebildiğin kadar Uzaklara ozlerim gormesin seni Kalbim O An yeniden Alevleniyor sana Yapamıyorum Soz Geciremiyorum Oan kalbime Git Lutfen ne olur Benim kendimle Bırak!

uzucu hayatımda kalıcı bir anısın kalıcı anılarımda ise beni mafh eden şahıssın!

İstemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle icilen şarap helaldir Sensiz icilen su bile haram

Sevmek cay sevilmek şeker,bizim gibi sevenler cayı şekersiz icer

Hani kardelen gokyuzune aşık olurda cıkartır ya karın altından govdesini,Zenher yureğinde kardelen kadar cesaretin yoksa sakın aşık olma!

Sen benim icin bir aşkın bittiği yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakın cunku sen sevmeyi hic mi hic sevmedim senbenim icin bir aşkın bittiği yersin senbenim nefretim nefes alış sebebimsin

sen benim hayalimin prensesisin seninle bir omur boyu beraber olmak icin herşeyi ama herşeyi vermeye hazırım meleğim seni cok ama cok seviyorum

Bu Dunyada Sevipte Sahip Olamadığım Butun Guzelliklerin Yerine Senin Sevgini Koyduğumda Bu Dunyada Herşeye Sahip Olduğumu Anladım

Olum gelir başım ustune, cekerim dert bir dert ustune, dayanırım inan herşeye ama SENSİZ OLAMAM!

Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım şimdi ise yağmurlar gozyaşım oldu karanlıklar ise sırdaşım oldu

Seni sevmek yanlış ise, Doğruyu istemiyorum

Üst Alt