T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Eyl 2024 #1 Kış Donduramalı Supangle Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 100 gram margarin 60 gram beyaz çikolata Supangle için 2.5 su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağı buz yahut soğuk su 40 gram bitter çikolata Kış Donduramalı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Margarin ve unu güzelce kavuralım. Sonra üzerine süt ve toz şekeri ilave edelim. Yoğunlaşana kadar pişirelim. Beyaz çikolatayı ekleyip çırpalım ve kaselerimizi yarıya kadar dolduralım. Supangle için bitter çikolata ve buz hariç tüm materyalleri yoğunlaşana kadar pişirelim. Yoğunlaştıktan sonra buzu ve bitter çikolatayı ekleyip çırpalım. Ve kaselerin üzerine ek edelim. Tatlıların üzerini ben kakao ile süsledim. Dilerseniz ceviz,fındık,beyaz çikolata vb. Materyallerle de süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun. Kış Donduramalı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kış Donduramalı Supangle Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 100 gram margarin 60 gram beyaz çikolata Supangle için 2.5 su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağı buz yahut soğuk su 40 gram bitter çikolata Kış Donduramalı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Margarin ve unu güzelce kavuralım. Sonra üzerine süt ve toz şekeri ilave edelim. Yoğunlaşana kadar pişirelim. Beyaz çikolatayı ekleyip çırpalım ve kaselerimizi yarıya kadar dolduralım. Supangle için bitter çikolata ve buz hariç tüm materyalleri yoğunlaşana kadar pişirelim. Yoğunlaştıktan sonra buzu ve bitter çikolatayı ekleyip çırpalım. Ve kaselerin üzerine ek edelim. Tatlıların üzerini ben kakao ile süsledim. Dilerseniz ceviz,fındık,beyaz çikolata vb. Materyallerle de süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun. Kış Donduramalı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı