B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Kış Turkusu,Kış ile ilgili turku sozleri,Kış turkuleri,Kış mevsimi ile ilgili turkuler,Kışla ilgili turkuler,Kış turkusu sozleri Kara Kış Gelmeden Kara kış gelmeden bir kar başladı Sılada nazlı yar beni boşladı Bu dert benim yureğime işledi Yar kapandı yolarım gelemem gayrı Ortuldu mezarım gelemem gayrı Gozlerimin yaşı oldu bir ırmak Bana haram oldu bu elde durmak Ne muşkulmuş nazlı yardan ayrılmak Yar kapandı yolarım gelemem gayrı Ortuldu mezarım gelemem gayrı Dağlar (Boranın Kışı) Boranın kışına kalmayan dağlar Başından eksilmez dumanın senin Eser uruzgarın suların cağlar Birgun kurur elbet sellerin senin Viran olur yaylaların yurtların Bozkır olur yamacların sırtların Boluk boluk gezer o ac kurtların Başında kalmazlar elbette senin Kış gelince yukseklerin ak olur Otmez bulbullerin ucar yok olur Şimdi seni sevenlerin cok olur Zemheride artık gorurum seni Papur bu dağlarda sefa surulmez Olen olur daha geri dirilmez Guz gelen de ayazından durulmaz Başındaki karlar boluğun senin
Kış Turkusu,Kış ile ilgili turku sozleri,Kış turkuleri,Kış mevsimi ile ilgili turkuler,Kışla ilgili turkuler,Kış turkusu sozleri Kara Kış Gelmeden Kara kış gelmeden bir kar başladı Sılada nazlı yar beni boşladı Bu dert benim yureğime işledi Yar kapandı yolarım gelemem gayrı Ortuldu mezarım gelemem gayrı Gozlerimin yaşı oldu bir ırmak Bana haram oldu bu elde durmak Ne muşkulmuş nazlı yardan ayrılmak Yar kapandı yolarım gelemem gayrı Ortuldu mezarım gelemem gayrı Dağlar (Boranın Kışı) Boranın kışına kalmayan dağlar Başından eksilmez dumanın senin Eser uruzgarın suların cağlar Birgun kurur elbet sellerin senin Viran olur yaylaların yurtların Bozkır olur yamacların sırtların Boluk boluk gezer o ac kurtların Başında kalmazlar elbette senin Kış gelince yukseklerin ak olur Otmez bulbullerin ucar yok olur Şimdi seni sevenlerin cok olur Zemheride artık gorurum seni Papur bu dağlarda sefa surulmez Olen olur daha geri dirilmez Guz gelen de ayazından durulmaz Başındaki karlar boluğun senin