kısa anlamlı sözler aşk kısa manalı sözler aşk aşk sözleri kısa 2019 kısa manalı sözler aşk 2019 Aşıklara ve gönlüne aşk düşenlere, aşkını söz etmek isteyenlere kısa anlamlı sözler aşk sözleri sunuyoruz bu sayfamızda Melek'ler 1549104336 1549104336 kisaanlamlisozlerask5c5574d4992cdkisaanlamlisozlerask5c5574d4992cd kisaanlamlisozlerask5c5574d4992cd Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan ırk vardır ancak asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!! » Yaşam yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte tekrar onlarla karşılaşacaksınız!!! » Seni unutmayı düşündüm bu gece Bir sigaranın üzerine adını yazdim Sigara bittiğinde unutacaktım seni Duman duman atacaktım,seni içimden Rüzgar savuracaktı, kullerini fakatSeni unutmayı düşünürken Nerden bilebilirdim ki Seni her nefeste içime çektiğimi! » Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki coşku nedensiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi » Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Bütün Güzellikler Senin Olsun Sevgilim » Ben sensiz geçen günlerime yanarken, olur ya sen bensizliğe sevineceksin Lakin şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN » Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın » Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim abes kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor » Vakitsiz yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın » Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de acımasız soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir !! » Seni sevmek güzel şey, ümit verici şey, dünyanın en hoş sesinden, en hoş şarkıyı dinlemek gibi birşey,lakin bundan böyle ben şarkı dinlemek değil,şarkı anlatmak istiyorum » Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Diğer Bir Isyan Çıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim Fakat Elimde Yok Ne Seni Beğenmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Kavramak Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek » Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! » Seni unutmayı düşündüm bu gece Bir sigaranın üzerineyazdım ismini Sigara bittiğinde unutucaktım seni İçimden savurucaktı külleri rüzgar Ama seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ancak seni her nefeste içime çektiğimi » bilirim buz dağı gibidir istek karanlik geceleride bilirim kulaklarım çınladıgında özleyenim vardır uzaklara ve yeniden bilirim fakat özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR » yaşam beklentilerle doludur lakin o beklentiler hayatta değildir » hayatın en hoş hatıra herşeyden vazgeçtiğiniz süre sizi hayata bağlayan biri oldugunu düşündüğünüz andır » BİR MEMLEKETTE NAMUSLU INSANLAR ASGARI NAMUSSUZLAR DEĞIN GÖZÜ KARA OLMADIKÇA,O MEMLEKET İÇİN KURTULUŞ YOKTUR » BİR DENİZ DÜŞÜN SUSUZ BİR İNSAN DÜŞÜN MUTSUZ BİR GECE DÜŞÜN UYKUSUZ BİR BAHAR DÜŞÜN ÇİÇEKSİZ BİR GÖNÜL DÜŞÜN SEVGİSİZ ÜSTELIK BENİ DÜŞÜN SENSİZ » Bir ceylan gibi ürkek derhal bakışlarımdaki sensizlik Ve ıskalanmış hayallerimde gencliqim,, Eremediqim vuslatlarda ümidim Geriye getirebilirmisin (sürqün qünlerimi Acıların pranqası vermez ellerini, ßu qecetekrar değil edemedim baş ucundaki hayalini Hüzünlerimin bakımlı aqacına Astım kendimi » Sev lakin belirli etme,gör lakin hissettirme,dokun ama kestirme,düşün lakin hayal etme,AŞKItat fakat ACI çekme;işte en güç olanı da budur AŞKItadıp ACI çekmemek! » Emin bir niyet belirle fakat,hayatının bir anlamı olsun