Son Konu

Kısa Guzel Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Guzel Aşk Sozleri

Aşk sozleri kısa ve anlamlı birbirinden guzel sozler sizler ve sevdikleriniz icin hazırlanmıştırSayfamızda en guzel kısa aşk sozlerini bulabilirsiniz

imageskisaguzelasksozleri5ad921033f91f

Aşkı tarif edemez kimse sadece yaşanarak oğrenilir

Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken

Gozlerin gozlerimde, ellerin gozlerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim…

Bir gun yanına geleceğim bir elimde gul bir elimde tabanca ile ya gulu alıp benim olursun ya tetiği ceker beni vurursun

Kaybettiklerine uzulme demekki değerini bilmiyor Kazandıklarına sevinme onlarda bir gun gidiyor

Aşk bazen beklemeyi sabretmeyi oğretiyor Ama aşk bunları bana oğretmedi bekleyemiyorum gel artık

Aşk dunyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır

Eskiden karanlıktan korkar yağmurdan urperirdim Şimdi karanlıklar sırdaşım yağmurlar gozyaşım oldu

Heyecanla yenilikler keşfediyorum kendimde Aklımda dolanan bir sen varsın sevdiğim Tacı sana verdim, kralicesin gonlumde İsmiyle uyandığım bir sen varsın sevdiğim Canıma can ka

Herkes aşkını bilmeli gormeli sevmeli ki hayat aşk olsa herkes ucsa goklere cıksa dunyanın en guzel kralicesi gelsede beni yine seni bulur seni severim

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gozlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda olmek değil, uğrunda olecek sevgili bulmaktır

Sevmek o kadar guzel ki ama her zaman guzel değildir Cunku; aşk her zaman gercek olmuyor

Bedenim kalbime ne kadar muhtac ise kalbimde sana o kadar muhtactır sevgilim

Kul olmuş ateş yanar mı, Buz tutmuş su akar mı, Bu gozler seni gordu başksına bakar mı

Aşık olmam derken Guluşun rezil etti beni

Tek bir bedduam var Sarıldığın her insanda beni hatırla

Üst Alt