Son Konu

Kısa İyi Geceler Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yeni İyi Geceler Mesajları

Arkadaşlar sayfamızda iyi geceler mesajları paylaşıyoruz beğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel iyi geceler mesajları sizlerle

*Seni uyurken izlemek isterdim, uyuduğunda yıldız gozlerini opmek isterdim işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum bebeğim, iyi geceler sevdiğim

*Seni Sadece Gun doğduğunda değil, gun bitiminde de hayal ediyorum Cunku seni Cok ama cok seviyorum, Sen benim gercek hayattaki en guzel hayalimsin, Ruyalarımsasın Sevgilim iyi geceler diliyorum

*Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler

*Yalnız gecelerimin vazgecilmez ruyalarında saklıyorum seni, sen benim icin bir hayatsın sen bende bir cansın sevgilim iyi geceler

*Guneş bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler sevgilim

*Ben uykuyu yalnızca seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleğimsin iyi geceler aşkım

*Allah rahatlık versin hepinize Tatlı Ruyalar arkadaşlar Bir Ruya gibisin beklerim Seni geceler boyu iyi geceler bebeğim

*Gecenin Sessizliğinde Dinlenelim ve en guzel ruyalara birlikte dalalım iyi geceler dilerim arkadaşlar

*Kalabalık yıldızlar icinde arama gozlerimi ben sana ay kadar buyuk yansıyacağım ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gozlum

*Allah'ım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biriciğim

*Sen uyuduğunda melekler dort bir yanını sarsın ve guzel ruyalarr seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler bebeğim

Üst Alt