Son Konu

Kısa Kısa Birbirinden Güzel Seni Seviyorum Mesajları Burada

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Kısa Birbirinden Hoş Seni Seviyorum Mesajları Burada Bu konu; kısa seni seviyorum mesajları ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevdiğiniz insana hislerinizi daha romantik bir şekilde uyarlamak ve ifade yapabilmek istiyorsanız sizlere altında sunduğumuz seni seviyorum mesajlarından birini kullanabilirsiniz İster cep telefonuna mesaj atın, ister facede duvarınıza yazın, ister tweet atın Lakin ona onu sevdiğinizi söyleyinkisakisabirbirindenguzelseniseviyorummesajlariburada5c556196d946apngalt :D:D :D:D :D:D 1549099409 1549099409 kisakisabirbirindenguzelseniseviyorummesajlariburada5c556196dd294kisakisabirbirindenguzelseniseviyorummesajlariburada5c556196dd294 kisakisabirbirindenguzelseniseviyorummesajlariburada5c556196dd294 Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, lakin bir tek sen hepsine bedelsin Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı süre kaybolan buharlı camlara yazardım Nice ırk gördüm kalpleri bomboş fakat mutlu, çok eksik ahali gördüm kalpleri sevgiyle dolu lakin aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hazin ve mutsuz! Halk her zaman birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Bir delinin seni öpmesine izin ver, lakin bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur Insanlar kırmızı güllerin gerisinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar Dünyadaki en güzel şeyi sana belirlemek isterdim fakat seni sana veremem ki Dünde, bugünde, yarında, yüreğin değin yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin değin yakın olsun Umutların gerçek, gerçeklerin sevinç, mutlulukların ölümsüz Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabahtan olmazdı… Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye karşı taraf ne de kimse sana rakiptiÇünkü sen benim için her zaman tektin Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı,ağlar gibi gülmeni,dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim Ben seninle sonsuzdan gelen iki ışın olup ince cepheli merceğin odak noktasından kesişebilme ihtimalini sevdim Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım 19umdan sonra seninle tanışınca anladım dünyaya geliş sebebimi Bir gül olmak isterdim niçin mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için Önce düştüğümde kalkmayı,daha sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi öğrendim,sevilmeyi Her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim Seni sevdiğim değin yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım… Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı tüm ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana atamak isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum… Nasıl ki uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana,uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Ne millet tanıdım yıldızlar gibiydiler Hepsi göklerdeydi parlıyordu Ama ben seni güneşi seçtim Bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… Eğer aşkta güzel bir lahza varsa oda başkalarını yeniden çıkartan o yüreğin benim için kan ağladığı zamandır Aşk:gülü dikeniyle avuçlamaya aynı Ellerin kan içinde kalır fakat dikenlerin hesabını gülden soramazsın… Böyle kolay bir dünyada sen benim için çok özelsin Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı ,yüreğin ise onlara inat sanki bir liman… Tıpatıp gözlerindeki refah gibi… Geceye inat gün ağarmakta, ağaca inat dal çoğalmakta,ölüme inat insanlar çoğalmakta, bense sana inat seni sevmekteyim inat bu ya hepte seveceğim… Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var Bir sabahtan uyandığında güneşi göremezsen yanına sakın gözlerini kapatma yıldızları da kaybedersin sonra Seni ne değin sevdiğimi bir bilsen sende uzayı görebilen insanlardan biri olurdun… Millet her zaman birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Kız dediğin İstanbul gibi olmalı fethi zorlama, fatihi bir tane olmalı Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen var ya sen, özlemlerin içinde en fazla özlenensin!! Her gün sevda çekipte, Gülünmüyor yok mi, Bir güzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni katiyen unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi Damdan düşer gibi hayatıma girdin, beni çılgın ane ettin, suçum neydi ki, beni kendine bu değin aşık ettin Gönlüme taht kurdun, Gönlümün sultanı oldun, Gece gökyüzünde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun Bir yudum sevinç, Peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, Sevmişim seni bir kere, Doyamadan gidiyorum … Kül olmuş alev yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı Her yağmur damlası seni seviyorum çağrıda bulunmak olsaydı her yeri su baskını götürürdü… En büyük okyanusta bir su damlası almak, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesine edinmek lakin en önemlisi milyonlarca insanın içinden senin sevgilin elde etmek… Alıp kırsalar kalemimi kanımla yazarım seni sevdiğimi Ay ışığının aydınlattığı bir kumsala minik bir dal parçasıyla seni seviyorum kâğıda dökmek isterdim fakat sen kavgacı bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum Ve tanrı insanlara sevmeyi öğretti insanlarda birbirlerine acı çektirmeyi Aşk bittikten daha sonra arkadaş kalalım dediler Güle diğer ad versen öbür kokar mı Sen sahra çöllerinde bir gül olsan seni kurutmamak için göz yaşlarımla sulardım seni Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de katiyen af Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, bir insanin özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, bir insanın bir her birine olmalı oda senin gibi… Ben seni hoşuna gitmek için değil sevmenin nasıl olduğunu gör diye sevdim sen benim alın yazımsın… Gece midir insanı hüzünlendiren, yahut insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni göz önünde bulundurmak için geceyi bekleyen Gözlerin dalarsa bil fakat düşündüm seni, kulağın çınlarsa bil oysa andım seni, gece uyanırsan bil oysa resmini öptüm, gözlerinden ağıt damlarsa bil ama sensiz öldüm Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim Hoşlanmak, sevilmek ve ummak, Sen bunlardan ikisini kopardın Bana sadece biri kaldı ummak, ummak, beklemek… Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizdiği süre bitecek Bir su gibi Berrak, bir Çiçek gibi sevgi yüklü , Gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak değin büyük bir SEVGİMİZ olduğunu sakın UNUTMA ! Bir solgun dek yakın yıldız değin uzakta derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin lakin unutamazsın!! Süre gece yarısı ıslak gözlerim camda olur ya kazanç diyorum, hani bir şarkımız var ya onu söylüyorum ve seni ölesiye seviyorum Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçarsım kazanç, bakınca o hoş gözlerine hasreti aniden silisim kazanç ama ne tedavi bir tanem ne tedavi ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim lakin inan bana bir tanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim… Sana bir şey söyleyeceğim lakin sakın üzülme; dün dr gittim böbreğimde kum,kalbimde seni buldular!!!!! Onun üzüntüsünü paylaşıp Onun için ağlıyorsanız bu aşktır… O olmadan onu düşünüp ağladığınız olduysa O da aşktır Dava: Bir aşk hikayesi, Davacı: Yalnızlık, Davalı: Ayrılık, Şahit: Yeminler, Suçlu: Sevgilim, Ceza: Daima seveceğim… Beni terk ettiğin gün saçlarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gün kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gün öleceğim Gülü bir gün, Seni her gün, Gülü soluncaya dek, Seni ölünceye kadar seveceğim… Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir tutku Kasıt bir şeyleri paylaşmaksa, paylaşmak arkadaşlık Dostluk hatırlamaksa eğer, defalarca aklımdasın!!! Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne dek sevdiğimi soracak olsaydın, inan oysa bir tanem her gün yağmur yağardı… Hayatta iki kör tanıyorum; 1’si senden başkasını görmeyen ben, 2’si beni göremeyen sen… Hayatta üç şeyi sevdim Seni, kalbimi, ümit etmeyi, Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, olur ya seversin diye… Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen… Seni Sevdiğim dek ibadet etseydim; cennette köşküm olurdu…  

Üst Alt