bilgiliadam
Yeni Üye
Kısa Mesajlar Kısa Sözler 2019 Kısa Mesajlar 2019 Kısa Mesajlar Kısa Sözler Bizden Kısa Mesajlar isteyen misafirimize ve siz melek'lerimize yılın en yeni ve en hoş manalı kısa mesajlarını bu sayfamızda bir araya geitrdik ve işte 2019 kısa mesajlar burada diyoruz Melek'ler! 1549105151 1549105151 kisamesajlarkisasozler20195c557803c2ac2kisamesajlarkisasozler20195c557803c2ac2 kisamesajlarkisasozler20195c557803c2ac2 Beyazlayan Saçlarım Senin Eserin, Yüzümdeki Çizgiler Gibi Seni Sonbahar Rüzgarının ıLık Esintisinde tanıdım Artık Yazlarımdaki Güneşimsin Nekadar Hoyrat Olsada Bu GönüL Bir Senin Sözün Geçer Asi Bedenime GüLüm Seni Görüğüm Andan itibaren insanlara Küstüm Senin Elini tuttuğumdan beri kimseye değmedi ellerim birtanem RenkLi Aşkların Yansımasına Kapılmadan Gel Eski Günlerimize DöneLim Birtanem Çabuk OLalım Birtanem Herşeye Tekrar BaşlayaLım Birtanem Okadar Güzel Bakuyorsunki Dünyaya Artık Gördüğün heryeri Kıskanmaya Başlıyorum AŞKIM! Bendeki Sevgi iSe Etrafımdakilerinki Yalnızca Oyun Aşk Acısı Çekeceğime diL yarası çekerim Daha iyi Gül Güzeldir Dikeni OLmasa, Sevgiler Güzeldir Dil yarası OLmasa gecenin Mateminden, Sabahların Güneşine Sesleniyorum Seni Seviyorum Okadar Güzel Gülüyorsun'fakat Gökkuşağı gibi renkLi Kuşlar Değin Sevimli Evlenilecek değin DeğerLisin AŞKIM Sana Böylece Kısa Cümleler Kuruyorumki Sana Yazdığım Kelimeleri Kıskanır Oldum Ne Olur Anla beni AŞKım Seviyorum Seni Seninle Yaşadığım 1 Dakika Sensiz Olduğum Zamanlarda 1 ömre değerinde Olucak Aşkım! Sevdim Seni, Seviyorum Seni, Seveceğim Seni Kalbimdesin Acilen Bırak Alma Kalbimi! Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan halk vardır oysa katiyen unutulmayan,işte sende onlardansın!!! Yaşam yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yeniden onlarla karşılaşacaksınız!!! Hasretin Sevgimden Daha Ağır Basıyor Aşkım özledim Seni Bundan Böyle gel Ne olur Küçük Sevgilerle Başlanyan iLgim Artık Devlerin Aşkı Oldu Sana Bir Kelebek Değin renkLi Bir Jaguar Kadar GizemLisin Bebeğim Seni Mum ıŞığındaki Buğulu Aydınlığa Benzetiyorum Aşkım ne Çiçekler ne nesneler Alabilir yerini Birtanem Sen benimsin Herkez Birini Sever Lakin Benim Değin Sevemez, Seni Sevdim ya Gerisi beni iLgilnedirmez Ben sensiz geçen günlerime yanarken, ola ki sen bensizliğe sevineceksin Lakin şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sözde herkes tanıdık olmayan herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim anlamsız kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor Zamansız yağan kara bulut gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O vakit ne karanlık korkutur seni ne de acımasız soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir !! Seni hoşuna gitmek güzel şey, ümit verici şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı kulak vermek gibi birşey,fakat artık ben şarkı kulak vermek değil,şarkı söylemek istiyorum Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! Seni unutmayı düşündüm bu gece Bir sigaranın üzerineyazdım ismini Sigara bittiğinde unutucaktım seni İçimden savurucaktı külleri rüzgar Ama seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim oysa seni her nefeste içime çektiğimi bilirim buz dağı gibidir açlık karanlik geceleride bilirim kulaklarım çınladıgında özleyenim vardır uzaklara ve yine bilirim ama özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR Hayat beklentilerle doludur lakin o beklentiler hayatta değildir Hayatın en hoş hatıra herşeyden vazgeçtiğiniz vakit sizi hayata bağlayan biri oldugunu düşündüğünüz andır Belirli bir amaç belirle ama,hayatının bir anlamı olsun Sen seni seveni görmeyecek dek körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek dek gururludur Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana Seni sevdiğim değin yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Önce düştüğümde kalkmayı, daha sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim! Acı ve üzüntü bir yıldız değin uzakta, sevinç gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların hakiki, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların ebedi olsun Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların vakitsiz deli gibi çınlarsa bil ama bir yerlerde özlemişsindir beni Gençliğine güvenip erken derken şayet elveda bile diyemezsin sırası gelmişken Rüzgar alabildiğine kavgacı,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gözlerindeki rahatlık gibi Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen şahane bir rüyasın! Pek güzelsin ancak yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum Öylesine bağlanmışım fakat, sensiz duramıyorum Seni çok seviyorum Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabahtan ise ruhuma doğan güneşim oldun Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gözlerin? Külü dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun Bir insanın idealleri olmalı, ölümsüzlük gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çicekler gibi Bir insanın bir adam başına olmalı, tıpkkı senin gibi Pek güzelsin ancak yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Öylesine bağlanmışım oysa sensiz duramıyorum Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi veya geri çevrilmesi önemli yok manâlı olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gül dediğin nedirki, Solar gider, Alev dediğin nedirki, Kül olur gider, Gün dediğin nedirki, Geçer gider, Lakin sana olan sevgim sonsuzdur, Ama mezarda biter!! Alımlılık; yalnızca hoş olan şeylerde değil, Hoş görmek istediğin herşeydedir Bugün sigaramın üzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes içime çektiğimi Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! lakin yinede bir umut taşıyorum ola ki SEVEN SEVİLİR diye !!! Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi rüzgar yardım edermi seni bulmama ??? Nefret Edilen Şey bilmeyen GÖNÜL korkmayı öğrendi(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öğrendi(SENİ BIRINCIL GÖRÜŞTE)Fakat bu GÖNÜL tek bir şey öğrenemedi(SENİ UNUTMAYI) Aşkım aşkım diye ağlayacaksın başını taşlara hergün vuracaksın sesini duyan yokki ağlayacaksın sen gittin şimdi sıra bende ben bittim şu anda sıra sende Seviyorum seni ebedi bir aşk ile, bütün kalbim hayatım seninle, ölecek deha olsam bu yürek ile son nefesimde haykıracağım seni seviyorum diye Sanal dünya diyorlar buraya,uğradım geçtim Beklediğim küçük bir telefon görüşmesiydi, artık ondanda vazgeçtimGideceksen git yolun açık olsun, gözlerinde yüreğinde refah bulmuştum al istemem o da senin olsun İnsan tırmanırken dağın kafa tutmasına razı olmalıdır Herzaman doğru söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın Seni sıcacık ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum Ben senin ne yarin nede canın ben senin ne sevdiğin ne baharın ben senin ola ki umrunda değilim lakin sen benim sen benim nefesimsin Hayatın en güzel hatıra herşeyden vazgeçtiğiniz vakit Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır Eğer seni nasıl ve ne dek sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın, çünkü sana olan sevgimi izah etmek için sözcük bulamıyorum Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Dünde, bugünde, yarında Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Unuturum desem de inanma sakın, ömrümce kalbimden silinmez adın Bir ağrı içimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri değin sev Bir yıl yok on yıl yok bin sene mesut olurum Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne fazla sevdiğimi ve özlediğimi Bir insanın idealleri olmalı, ölümsüzlük gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve bilhassa de senin bir yudum sevgine hasretim hemen uzaklarda sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan Kalbim her zaman seninle Halk Müziği gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta Bir deniz düşün susamış, bir gece düşün uykusuz, bir insan düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, üstelik beni düşün sensiz Ne seni hatırlamamak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var Hadi gel tut ellerimi! Benimle tabi! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara Ne süre tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm bütün kabuslarını da ben aldım ancak sen dar uyu birtanem! Yüreğimdeki tek açlık, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Gecemin gündüzümden farkı değil alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde oysa sönmez ışık Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri ama birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım Seni dünler için sevmedimdünler yaşanıp bittiseni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecekseni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek Dünyada ama tüm çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde oysa sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ama tek seveceğim birey sensin Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum lakin kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Karanlık gecede manâlı değildir yıldızları görmek Gündüzleri yıldızları bakmak beceri, aşık olmak manâlı yok, bir ömür boyu sevebilmek marifet Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin uzakta onlar dek erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Yüreğim çarpıyor her yerde seninle hadi tut ellerimi çek hayatına beni ellerinle gözlerimdeki yaşsın kalbimdeki aşksın sözlerimdeki iLahsın Seviyorum Seni Aşkım, Beni Sevmeni Sevdim Minicik Yüreğinde bana Yarattığın Dünyayı Sevdim Sevgilim Hay gel Benimle Aşkı yaşıyaLım birlikte Anlamlarını Yitiren Sözlerimde Buldum Seni!