Son Konu

Kısa Mutluluk Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Mutluluk Mesajları Mutluluk Sozleri

Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim

Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi

Guzelliğin mutluluk değiL Duşuncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise duşuncelerimdeki Mutluluk orneğin

Sensiz Acı Ceken Yureğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Actı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Cemberi Kuruyorum ikimizin Adına

Seninle Mutluyum Hayatta, Hayat SeninLe Mutlu geliyor bana ßeßeğim

Bir Guluşunle Bir Lafınla Mutlu OLmasını oğrendim Bu bendeki ben Değil Bendeki Sen Oldu Artık Seninle Mutluyum

Nekadar Mutlu Olsamda Sonunda uzuleceğim biliyorum hayatın Sonu gelince Yeniden Mutlu olucağım Seni Goruceğim biLiyorum

mutluluklar seninle guzel seninle mutlulukları sevdim ben sen mutlu Ol Hep oLMasanda Severim Seni hep

EN Guzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Guzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla

Mutlu Olmak icin Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak icin Hayata Pozitif Bak yeterLi

hayat Nekadar Acı Olsada guLmesini nekadar Dramatik Olsada Mutlu OLmasını biLiceksin

Mutluluk Gulucuklerinde Değil, Soylediğin Sozlerle Mutlu Etsin beni Guluşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem

Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Guzelliklerin GuzelliğiyLe GeLiyorum Sana Ac koLLarını bana

o kadar guzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar guzel guluyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda

Saf Duygularımı Kalbine Guzel Sozlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim

Gozlerimi Sende Actım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum

uzak Durma Bana mutlu OLamıyorum Sensiz Asla Guzel Gunlerin Hatırına Mutlulukları geri ver bana

Cok Mutlu Olma Sonunda uzuLursun Kucuk Mutlulukları biL yetinmeyi oğrenirsin sevgine sahip cık Mutlulukları oğretirsin

Senin icin bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun icinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım

Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yureğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım

Üst Alt