bilgiliadam
Yeni Üye
Kısa Aşk Mesajları 2019
en guzel Kısa oz Aşk Sozleri
Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku
Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı
Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım
Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım
Biliyorum sn guneşsin etrafında bir cok gezegen var ama bnde dunyayım ve sende biliyosun ki tek bnde hayat var
Seni Ben Beyaz Dunyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dunyamda Senin ıŞığını Bekliyorum
Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim
Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem
Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma
Mutluluğumun Adı Sensin, Sen Kalbime Anlattığım Tek Hayatsın Aşkım
Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın
Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur
Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir
Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz
Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım
Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim
Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim
Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım
Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım
Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun
Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın
en guzel Kısa oz Aşk Sozleri
Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku
Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı
Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım
Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım
Biliyorum sn guneşsin etrafında bir cok gezegen var ama bnde dunyayım ve sende biliyosun ki tek bnde hayat var
Seni Ben Beyaz Dunyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dunyamda Senin ıŞığını Bekliyorum
Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim
Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem
Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma
Mutluluğumun Adı Sensin, Sen Kalbime Anlattığım Tek Hayatsın Aşkım
Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın
Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur
Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir
Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz
Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım
Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim
Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim
Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım
Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım
Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun
Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın