B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ocak 2024 #1 Kısa Aşk Mesajları 2019 en guzel Kısa oz Aşk Sozleri Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım Biliyorum sn guneşsin etrafında bir cok gezegen var ama bnde dunyayım ve sende biliyosun ki tek bnde hayat var Seni Ben Beyaz Dunyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dunyamda Senin ıŞığını Bekliyorum Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma Mutluluğumun Adı Sensin, Sen Kalbime Anlattığım Tek Hayatsın Aşkım Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın
Kısa Aşk Mesajları 2019 en guzel Kısa oz Aşk Sozleri Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım Biliyorum sn guneşsin etrafında bir cok gezegen var ama bnde dunyayım ve sende biliyosun ki tek bnde hayat var Seni Ben Beyaz Dunyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dunyamda Senin ıŞığını Bekliyorum Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma Mutluluğumun Adı Sensin, Sen Kalbime Anlattığım Tek Hayatsın Aşkım Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın