Sevgilinize yazacağınız kısa aşk sozleri kısa sevgi sozleri arıyorsanız sizler ile paylaşacağımız aşağıdaki aşk mesajlarını cok beğeneceksiniz
imageskisaozasksozleri5ad9182d3d42b
Kısa aşk sozleri
Varmı daha ağır yuk, hasreti cekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni anmak da guzel seni ozlemek kadar
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi
Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum
Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur
Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir
Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz
Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım
İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur
Korkma!Sakın sevmekten korkmaKurşun sesi kadar hızlı gecer yaşamak ama oylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yurekte tutmak
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan
Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim
Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim
Gunu gece olsun diye yaşıyorum, Cunku gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM