B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Rep sozleri Cılgın Kısa Rap Sozleri Biz rapciyiz Adamı Sozlerimizle yere Gomeriz Fazla panik Yapma Gomeriz Senide yer Altına Rapin Cocukları Gece Yolcuları Akşam Savaşcıları Sozlerin Ustaları işte o Bizis Rap'in Ustaları! Sozlerim Zehir Gibi iyi dinle Beni Kimse Karışmasın bana Rap'imle Vururum Seni Seni Seviyorum Sozlerimi Kuruyorum iLanı Aşk benimkisi yerimde Duramıyorum Rapimle Geliyorum Seni istiyorum! Ben Seni Sevdi Sadece Seni Dilimde ismin Nefesimde Rapim Karşı Koyma Bana Gel yarınlarımıza Gidelim Bebeğim Yollar beni Zorlar Asi rapim Seni Yakar Sıkar Fazla debelenme Sende OLursun Karşımda Sakar bir diss atarım beynini patlatırım rap dostum bu aklını zorlarım! Yandan gel Kacma Sağa Sola Rapim bulur Seni indirir O Anda Şekil Yapma Bana Kelimeler icinde Boğarım Seni rap Zinciriyle Ne Pop Dinleriz Ne Rock, Arabeskciyiz Biz Rapciyiz Biz Severiz Biz Sadece Rapiz Biz! Kimse Duramaz Rapimin onunde Fazla Guvenme Koc kendine Alırım Senide Ayaklarımın Dibine FreeStyLe Modeliyim Karşıma Cıkma Senide Ezerim Bu rapin Hayatını Ben Ezberledim Senin Gibi Bebelere Yok Gosterdim hadi Zorla Sozlerini Gelecek belki gerisi Sana Bi Diss Atarım Toplayamazsın gerisini ucma kacma şebeklik yapma geliyorum sozlerim o kepce kulağına beni yaz beni ciz ezberle rapciyiz Rapim Duman Eder Herkezi Fazla gezinme onumde Ezer Gecerim Bu Alemi orjinaL rap Geldi dinleyin Bu Sozlerimi hepiniz Ezberleyin!
Rep sozleri Cılgın Kısa Rap Sozleri Biz rapciyiz Adamı Sozlerimizle yere Gomeriz Fazla panik Yapma Gomeriz Senide yer Altına Rapin Cocukları Gece Yolcuları Akşam Savaşcıları Sozlerin Ustaları işte o Bizis Rap'in Ustaları! Sozlerim Zehir Gibi iyi dinle Beni Kimse Karışmasın bana Rap'imle Vururum Seni Seni Seviyorum Sozlerimi Kuruyorum iLanı Aşk benimkisi yerimde Duramıyorum Rapimle Geliyorum Seni istiyorum! Ben Seni Sevdi Sadece Seni Dilimde ismin Nefesimde Rapim Karşı Koyma Bana Gel yarınlarımıza Gidelim Bebeğim Yollar beni Zorlar Asi rapim Seni Yakar Sıkar Fazla debelenme Sende OLursun Karşımda Sakar bir diss atarım beynini patlatırım rap dostum bu aklını zorlarım! Yandan gel Kacma Sağa Sola Rapim bulur Seni indirir O Anda Şekil Yapma Bana Kelimeler icinde Boğarım Seni rap Zinciriyle Ne Pop Dinleriz Ne Rock, Arabeskciyiz Biz Rapciyiz Biz Severiz Biz Sadece Rapiz Biz! Kimse Duramaz Rapimin onunde Fazla Guvenme Koc kendine Alırım Senide Ayaklarımın Dibine FreeStyLe Modeliyim Karşıma Cıkma Senide Ezerim Bu rapin Hayatını Ben Ezberledim Senin Gibi Bebelere Yok Gosterdim hadi Zorla Sozlerini Gelecek belki gerisi Sana Bi Diss Atarım Toplayamazsın gerisini ucma kacma şebeklik yapma geliyorum sozlerim o kepce kulağına beni yaz beni ciz ezberle rapciyiz Rapim Duman Eder Herkezi Fazla gezinme onumde Ezer Gecerim Bu Alemi orjinaL rap Geldi dinleyin Bu Sozlerimi hepiniz Ezberleyin!