B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ağu 2024 #1 Kıskanclık İle İlgili Kısa Aşk Sozleri Kıskanclık ile ilgili kısa aşk sozleri sevgi sozleri Soyleyen ve haykıran kıskanclık daima beceriksizdir Susan kıskanclıktan korkmalı Gurur, kıskanclık ve hırs insanların kalplerini ateşleyen uc ateştir Sevgi teleskoptan bakar, kıskanclık ise mikroskoptan Biraz kıskanclık duyarsanız, yaşarken olmenin ne demek olduğunu anlarsınız Bir Cevabım bile yok ama soruya hayran kaldım Butun kotu tutkuların en kirlisi kıskanclıktırA Strindberg Sanma sakın senden vazgectim ben kendimden vazgectim Gurur, kıskanclık ve hırs insanların kalplerini ateşleyen uc ateştir Guveler, elbiseleri nasıl kemirirse kıskanclık da insanı oyle kemirir Kıskanc daha cok sever ama kıskanc olmayan daha iyi sever Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin Cok Sevdiğim Bir Yalandın Kıskanclığımız kıskandığımız kişilerin mutluluğundan daha uzun omurludur Ruhum karanlıklarda bedenim sana ait Kıskanclık, bir guvenin kumaşı yemesi gibi, insanı yer bitirir Kıskanclık, duyguların en korkuncu olduğu kadar, en aldatıcısıdır da Kıskanclık, insanı alcaltan ve kuculten bir duygudur Kıskanclık ruhun hastalığıdır Kıskanılmayan, imrenilecek bir fazileti olmayandır Susan kıskanclıktan korkmalı
Kıskanclık İle İlgili Kısa Aşk Sozleri Kıskanclık ile ilgili kısa aşk sozleri sevgi sozleri Soyleyen ve haykıran kıskanclık daima beceriksizdir Susan kıskanclıktan korkmalı Gurur, kıskanclık ve hırs insanların kalplerini ateşleyen uc ateştir Sevgi teleskoptan bakar, kıskanclık ise mikroskoptan Biraz kıskanclık duyarsanız, yaşarken olmenin ne demek olduğunu anlarsınız Bir Cevabım bile yok ama soruya hayran kaldım Butun kotu tutkuların en kirlisi kıskanclıktırA Strindberg Sanma sakın senden vazgectim ben kendimden vazgectim Gurur, kıskanclık ve hırs insanların kalplerini ateşleyen uc ateştir Guveler, elbiseleri nasıl kemirirse kıskanclık da insanı oyle kemirir Kıskanc daha cok sever ama kıskanc olmayan daha iyi sever Bence Sende Şimdi Herkes Gibisin Cok Sevdiğim Bir Yalandın Kıskanclığımız kıskandığımız kişilerin mutluluğundan daha uzun omurludur Ruhum karanlıklarda bedenim sana ait Kıskanclık, bir guvenin kumaşı yemesi gibi, insanı yer bitirir Kıskanclık, duyguların en korkuncu olduğu kadar, en aldatıcısıdır da Kıskanclık, insanı alcaltan ve kuculten bir duygudur Kıskanclık ruhun hastalığıdır Kıskanılmayan, imrenilecek bir fazileti olmayandır Susan kıskanclıktan korkmalı