K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler 20 kilo doğal domates 1 yemek kaşığı kaya tuzu 1 su bardağı sızma zeytinyağı Kavanoz Yeni kapak Kışlık Domates Sos Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Domateslerin kabuklarını soydum küp küp doğradım. Büyük bir tencerenin her yerini sıvı yağla yağladım. Doğradığım domatesleri tencereye boşalttım. Bu şekilde tencere yağlandığı için domates hiç yapışmıyor tuzunuda attım. Gelip gidip karıştırdım dibine tutmasın diye nerdeyse 1. 5 saat pişirdim. Eğer siz arzu ederseniz domatesleri kabuklu et makinasının kalın ucu ile çekip yine aynı şekilde pişirebilirsiniz. Pişen sosları, sıcak sıcak kavanozlara doldurup yeni kapak kapattım. Sofra bezini üzerine örtüp, ertesi gün yerine kaldırdım. Benim kışlık buzdolabım var orda muhafaza ediyorum. Kışlık Domates Sos Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler 20 kilo doğal domates 1 yemek kaşığı kaya tuzu 1 su bardağı sızma zeytinyağı Kavanoz Yeni kapak Kışlık Domates Sos Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Domateslerin kabuklarını soydum küp küp doğradım. Büyük bir tencerenin her yerini sıvı yağla yağladım. Doğradığım domatesleri tencereye boşalttım. Bu şekilde tencere yağlandığı için domates hiç yapışmıyor tuzunuda attım. Gelip gidip karıştırdım dibine tutmasın diye nerdeyse 1. 5 saat pişirdim. Eğer siz arzu ederseniz domatesleri kabuklu et makinasının kalın ucu ile çekip yine aynı şekilde pişirebilirsiniz. Pişen sosları, sıcak sıcak kavanozlara doldurup yeni kapak kapattım. Sofra bezini üzerine örtüp, ertesi gün yerine kaldırdım. Benim kışlık buzdolabım var orda muhafaza ediyorum. Kışlık Domates Sos Tarifi Fotoğraflı Yapılışı