M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Kas 2023 #1 Kışlık Konserve Domates Tanımı İçin Materyaller Domates (ben 20 kilo aldım) Kavanoz Kışlık Konserve Domates Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 20 kilo domatesi yıkayıp üzerine kaynar su döküp ağzı kapalı 5 dakika bekleyin. Kabukları çok rahat soyuluyor. İster küçük küçük doğrayın istersenizde benim yaptığım üzere kıyma makinasından geçirin . Büyük bir tencereye koyup kaynatalım 30 dakika üzere. Sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp zıt çevirelim. Soğuyunca serin bir yerde saklayalım 20 şişe oldu. Afiyet olsun.
Kışlık Konserve Domates Tanımı İçin Materyaller Domates (ben 20 kilo aldım) Kavanoz Kışlık Konserve Domates Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 20 kilo domatesi yıkayıp üzerine kaynar su döküp ağzı kapalı 5 dakika bekleyin. Kabukları çok rahat soyuluyor. İster küçük küçük doğrayın istersenizde benim yaptığım üzere kıyma makinasından geçirin . Büyük bir tencereye koyup kaynatalım 30 dakika üzere. Sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp zıt çevirelim. Soğuyunca serin bir yerde saklayalım 20 şişe oldu. Afiyet olsun.