B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Kitapla ilgili sozler Kitap ile ilgili ozlu sozler Kitapla ilgili guzel sozler Kitaplarım bana yetecek kadar buyuk bir krallıktır *SHAKESPEARE Ben, kitaplarımı yaratmadan once, kitaplarım beni yarattılar *MONTAİGNE Kitapsız yaşamak; kor, sağır, dilsiz yaşamaktır *SENECA Kitap, ruhun ilacıdır *JAPON ATASOZU İyi bir kitabı oldurmektense, bir adam oldurmek daha iyidir *MİLTON Bugunun gercek universitesi, bir kitaplıktır *CARLYLE Bazı kitaplar tad almak, bazı kitaplar yutmak, bazı kitaplar da ciğneyip sindirmek icindir *BACON Yasalar olur, kitaplar olmez *BULWERLYTTON Kitap, tek olumsuzluktur *RUFUS CHOATE Yabani uluslar dışında her ulke, kitaplar tarafından yonetilir *VOLTAİRE Ahlaka uygun ya da aykırı kitap diye bir şey yoktur Kitaplar ya iyi yazılmıştır, ya da kotu Hepsi bu kadar! *OSCAR WILDE İyi satan bir kitap, orta değerde bir yazarın yaldızlı mezarıdır *LOGAN P SMITH Umutla acılıp kazancla kapanan bir kitap, iyi bir kitaptır ALCOTT Bir kitap yurekten gelmişse, ancak o zaman başka yureklere ulaşabilir *CARLYLE Kitaplar, kaybolmuş kafaların anıtlarıdır SİR WILLIAM DAVENANT Kitaplar, hic solmayacak bitkilerdir HERRİCK Kitap hic aldatmayan bir arkadaştır GUİLBERT DE PIXRECOURT İyi kitaplar cok iyi, kotu kitaplar da cok kotudur EMERSON
Kitapla ilgili sozler Kitap ile ilgili ozlu sozler Kitapla ilgili guzel sozler Kitaplarım bana yetecek kadar buyuk bir krallıktır *SHAKESPEARE Ben, kitaplarımı yaratmadan once, kitaplarım beni yarattılar *MONTAİGNE Kitapsız yaşamak; kor, sağır, dilsiz yaşamaktır *SENECA Kitap, ruhun ilacıdır *JAPON ATASOZU İyi bir kitabı oldurmektense, bir adam oldurmek daha iyidir *MİLTON Bugunun gercek universitesi, bir kitaplıktır *CARLYLE Bazı kitaplar tad almak, bazı kitaplar yutmak, bazı kitaplar da ciğneyip sindirmek icindir *BACON Yasalar olur, kitaplar olmez *BULWERLYTTON Kitap, tek olumsuzluktur *RUFUS CHOATE Yabani uluslar dışında her ulke, kitaplar tarafından yonetilir *VOLTAİRE Ahlaka uygun ya da aykırı kitap diye bir şey yoktur Kitaplar ya iyi yazılmıştır, ya da kotu Hepsi bu kadar! *OSCAR WILDE İyi satan bir kitap, orta değerde bir yazarın yaldızlı mezarıdır *LOGAN P SMITH Umutla acılıp kazancla kapanan bir kitap, iyi bir kitaptır ALCOTT Bir kitap yurekten gelmişse, ancak o zaman başka yureklere ulaşabilir *CARLYLE Kitaplar, kaybolmuş kafaların anıtlarıdır SİR WILLIAM DAVENANT Kitaplar, hic solmayacak bitkilerdir HERRİCK Kitap hic aldatmayan bir arkadaştır GUİLBERT DE PIXRECOURT İyi kitaplar cok iyi, kotu kitaplar da cok kotudur EMERSON