B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Eki 2024 #1 Kitaplarla arkadaşlık ile ilgili atasozleri ve deyimler *Kitapların soğuk, ama guvenilir dostlarımdır Victor Hugo *Aradığım her şeyi kitapta vardır En iyi arkadaşım, bana okumadığım kitabı hediye edendir Abraham Lincoln *Kitap sahibi olmak guzel, bilgi sahibi olmak daha guzeldir Cin atasozu *Okuyacağınız yazarı, arkadaş secer gibi secin George Dillon *“Kitaplardan insanı tanıdım Roosevelt *“Kitaplar soğuk ama, guvenilir dostlardır *“Kitapları seviyor musunuz oyleyse hayatınız boyunca mutlu olacaksınız demektir Jules Chore *Kitaplar dostlara benzer; sayısı az, ama seckin olmalı (Arap atasozu) *Kitap en iyi dosttur *Kitaplar hic aldatmayan dostlarimizdir
Kitaplarla arkadaşlık ile ilgili atasozleri ve deyimler *Kitapların soğuk, ama guvenilir dostlarımdır Victor Hugo *Aradığım her şeyi kitapta vardır En iyi arkadaşım, bana okumadığım kitabı hediye edendir Abraham Lincoln *Kitap sahibi olmak guzel, bilgi sahibi olmak daha guzeldir Cin atasozu *Okuyacağınız yazarı, arkadaş secer gibi secin George Dillon *“Kitaplardan insanı tanıdım Roosevelt *“Kitaplar soğuk ama, guvenilir dostlardır *“Kitapları seviyor musunuz oyleyse hayatınız boyunca mutlu olacaksınız demektir Jules Chore *Kitaplar dostlara benzer; sayısı az, ama seckin olmalı (Arap atasozu) *Kitap en iyi dosttur *Kitaplar hic aldatmayan dostlarimizdir