B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Kas 2023 #1 Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) İçin Gereçler 2 kilo kıyma 4 adet yumurta 4 yemek kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı karabiber 1 kase domates sosu 1 demet maydanoz 1 demet taze soğan 3 adet yeşil biber 1 adet kapya biber Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle kıymamızın içine tereyağı, yumurta, tuz karabiber, taze soğan, domates sosu, biber ve maydanoz ekleyerek uygunca karıştırıyoruz. Karıştırdığımız harcı en yakın odun ateşinde pişirim yapan pide salonunun yolunu tutuyoruz. Burada yapılan pideleri afiyetle yiyoruz. Gerçek lezzetler. Afiyet olsun… Gerçek lezzetler .. Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) Fotoğraflı Yapılışı
Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) İçin Gereçler 2 kilo kıyma 4 adet yumurta 4 yemek kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı karabiber 1 kase domates sosu 1 demet maydanoz 1 demet taze soğan 3 adet yeşil biber 1 adet kapya biber Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle kıymamızın içine tereyağı, yumurta, tuz karabiber, taze soğan, domates sosu, biber ve maydanoz ekleyerek uygunca karıştırıyoruz. Karıştırdığımız harcı en yakın odun ateşinde pişirim yapan pide salonunun yolunu tutuyoruz. Burada yapılan pideleri afiyetle yiyoruz. Gerçek lezzetler. Afiyet olsun… Gerçek lezzetler .. Kıymalı Pide İç Harcı Tanımı (Videolu Anlatım ) Fotoğraflı Yapılışı