D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı İçin Malzemeler 500 gr orta yağlı kıyma 2 adet kuru soğan 4 adet domates 3 adet sivri yeşil biber 4 adet sarımsak Yarım demet maydanoz 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kaşığı biber 1 çay kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 2 adet soğan, 4 adet domates,3 adet bıber ve sarımsağı sırayla robattan geçiriyorum şayet robot yoksa ince ınce kiyabilirsiniz. Yarım demet ince kıyılmış maydonoz sırayla bır kabın ıcıne alalım. Tuz,pulbiber, kimyon, k. Biber,pulbiber ve kıyma yıda eklıyerek güzelce yoğuralım 1 saat buz dolabında inlenmeye bırakalım. İster kendimiz pişirelim ister dışarda pıdeci vrya fırına göndere bilirsiniz ben pidecide yaptırdım kıvamı lezzeti tam çok hoş oluyor denemenizi tavsiye ederim kolay gelsin afiyet olsun Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı İçin Malzemeler 500 gr orta yağlı kıyma 2 adet kuru soğan 4 adet domates 3 adet sivri yeşil biber 4 adet sarımsak Yarım demet maydanoz 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kaşığı biber 1 çay kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 2 adet soğan, 4 adet domates,3 adet bıber ve sarımsağı sırayla robattan geçiriyorum şayet robot yoksa ince ınce kiyabilirsiniz. Yarım demet ince kıyılmış maydonoz sırayla bır kabın ıcıne alalım. Tuz,pulbiber, kimyon, k. Biber,pulbiber ve kıyma yıda eklıyerek güzelce yoğuralım 1 saat buz dolabında inlenmeye bırakalım. İster kendimiz pişirelim ister dışarda pıdeci vrya fırına göndere bilirsiniz ben pidecide yaptırdım kıvamı lezzeti tam çok hoş oluyor denemenizi tavsiye ederim kolay gelsin afiyet olsun Kıymalı Pide İçi Harcı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı