iltasyazilim
Yeni Üye
ilk önce herkese merhababu siteyi bir arkadaş öğüt ettibu daha birincil mesajımonu ilk gördüğümzde arkadaşlarıyla müzik dinliyorlardı bende yanlarına gittim bu şarkıyı çok seviyorum bana yollar msn dedim birincil pek muhabbet ettik daha açıkçası o çok az konuştu ben daha fazla arkadaşıyla konuştumo zamn böylece bir şey hissetmemiştimmatematik fena gelince öğretmen bir öğrenciyle konuştum seni çalıştırmayı deniycek dedi tenefüste kızı yanında yolladıçalıştırma sırasında kızdan etkilenmeye başladımçok ortak noktamız vardıbu arada bu kız kütüphanede görevli kitap kayıtlarının defterini falan tutuyoro yüzden yüzünü çok tanıyanı vardıben okuldan kimseyle çıkmam diomuş gelen teklifleri daima reddetmişbende okulda bya bilinen biriyimbirax belalıyım yüzümü bilmeseler de adımı bilirlerkız benden 3 yaş küçükfakat çok olgun bir kız ben 18 im o 15kızla yavaştan dost olduk ben telini falan istedimakşam mesajlaştıkben arkadaşıyla konuştum önce öneri edicem ne der diye dedi oysa oda galiba senden hoşlanıyor,ama irem sert görünmesine karşın fazla kırılgan çok pak kzııdr sakın üzme dedikime sorsam fazla temiz kız dioduben sonunda cesaretimi toplayıp çıkma önerge ettim dedi fakatumut olmaz bende sendne hoşlanıyorum lakin olmaz dedi niye dedim bendeaynen şöle dedi sen bana ağır gelirsin ben seni kaldıramam,klasik bir laf ama dünyalarımız farklıbaşbaşayken iyiyiz fakat bu dünyada bi biz yokuz,ne ben senin arkadaşlarının arasına ortamına girebilirim ne sne benimkinesenin ortamın bana büyük,benim ortamım sana minik geliryani eninde sonunda ayrılırız 2 hafta için de bu değin yıpranmayalımbenim seni ne değin zorlama olsa da unutmam lazım dediaslına bakarsan kız söylediklerinin hepsinde çok haklısizce ben ne yapmalıyım
kız beni aslında bütünüyle tanısa yavaşça düzeldiğimi analr hatta kendisi demişti beklediğimden daha efendisin diğerlerine benzemiosun diedediği gibi unutmaya mı çalışiyim yoksa üzerine mi gidiyimben bu kızı çok seviyorum amasizce ne yapıyım nolur bir akıl verin
kız beni aslında bütünüyle tanısa yavaşça düzeldiğimi analr hatta kendisi demişti beklediğimden daha efendisin diğerlerine benzemiosun diedediği gibi unutmaya mı çalışiyim yoksa üzerine mi gidiyimben bu kızı çok seviyorum amasizce ne yapıyım nolur bir akıl verin