iltasyazilim
Yeni Üye
Meraba arkadaslar uzuun bir aradan sonradan foruma geri dondumBen bir kizi gordum ve gorer gormez hoslandim kiz bizim mahallede kaliyor kizi artı tanimiyorum yalnızca adini biliyorum oda beni tanimiyor hatta ne kadar ona kendimi hissettirmeye calissam da beni fark etmiyor bile simdi git kiza soyle diyeceksiniz ama tanimadigin biri gelip seni sevdigini soylese acayip olmazmi? kizla tanismak istiyorum fakat ben azıcık utangacimdir ve boyle seyleri hic beceremem zaten arkadas edinme konusunda da öyle basarili degilim aslinda ortak bir kiz arkadasimiz varacaba ona soylesemmi? lakin o artı konuskamdir ben ondan kizin face profilini oyrenmesini istersem gidip herseyi soyler fln zaten kizin face profilini(eyer varsa) oyrenirsem once ordan arkadas olurum sonradan herseyi soylerim arkadaslar lutfen bana yardim edin ne yapayim ben? kiz ruyalarima fln giriyor artik aslinda yakisikli biriyim kiz beni gorup tanirsa sevecegine inaniyorum fakat pek muhakkak degilim iste :S yardim edin lutfen arkadaslar giderken telefondan yazdigim icin boyle kotu yazdim duzeltecem yazimi