B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 kızılay haftası ile ilgili şiirler,kızılay haftasıyla ilgili şiir,kızılay haftası şiiri,kızılay haftası şiirler KIZILAY En kara gunumuzde, Bizi Kızılay korur, Yoksulların, dertlinin, Derdine derman olur Sel, deprem ve yangının Devasıdır Kızılay Kimsesiz yetimlerin Babasıdır Kızılay İyi gunlerde yardım Ederiz Kızılay'a Butun felaketlerden Kurtuluruz bedavaya Biz de oyle olalım Yardım edelim her ay, Yapılan yardımlarla Yaşayacak Kızılay Mehmet GULSEREN KIZILAY'IM Giyindirmek, barındırmak, Kızılay'ın gorevidir Onun icin Kızılay'ım, Yoksulların bir evidir Savaşlarda yaralıya, Yardım icin el uzatır Fakirlere kimsesize, Ocağında aşkaynatır Deprem, yangın, su baskını, Evler yakar, evler yıkar Felaketler cok olsa da, Kızılay'ım hemen bakar Yardım edip Kızılay'a, Biz de, biraz guc katalım Yarınını anlatarak Kızılay'ı yaşatalım Hasan ŞEN KIZILAY Bu gun muhtac değilsem, Yarın muhtac olurum Her yardımı, şefkati, Kızılay'da bulurum Yoksullara, aclara, Yaz, kış tuter ocağı Felakette, kazada, Bize acar kucağı Savaşlarda, depremlerde, Bizi gelir o arar Acımızı dindirir, Yaramızı o sarar İ Hakkı TALAS
kızılay haftası ile ilgili şiirler,kızılay haftasıyla ilgili şiir,kızılay haftası şiiri,kızılay haftası şiirler KIZILAY En kara gunumuzde, Bizi Kızılay korur, Yoksulların, dertlinin, Derdine derman olur Sel, deprem ve yangının Devasıdır Kızılay Kimsesiz yetimlerin Babasıdır Kızılay İyi gunlerde yardım Ederiz Kızılay'a Butun felaketlerden Kurtuluruz bedavaya Biz de oyle olalım Yardım edelim her ay, Yapılan yardımlarla Yaşayacak Kızılay Mehmet GULSEREN KIZILAY'IM Giyindirmek, barındırmak, Kızılay'ın gorevidir Onun icin Kızılay'ım, Yoksulların bir evidir Savaşlarda yaralıya, Yardım icin el uzatır Fakirlere kimsesize, Ocağında aşkaynatır Deprem, yangın, su baskını, Evler yakar, evler yıkar Felaketler cok olsa da, Kızılay'ım hemen bakar Yardım edip Kızılay'a, Biz de, biraz guc katalım Yarınını anlatarak Kızılay'ı yaşatalım Hasan ŞEN KIZILAY Bu gun muhtac değilsem, Yarın muhtac olurum Her yardımı, şefkati, Kızılay'da bulurum Yoksullara, aclara, Yaz, kış tuter ocağı Felakette, kazada, Bize acar kucağı Savaşlarda, depremlerde, Bizi gelir o arar Acımızı dindirir, Yaramızı o sarar İ Hakkı TALAS