Son Konu

Koc Burcu Hakkında bilgi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Koc burcu hakkında cok şey bilemiyorum bu konuda yardım edermisiniz koc burcu hakkında kısa bilgi rica ediyorum

Cevap: Koc Burcu Hakkında bilgi

KOC BURCU ERKEĞİ
Koc burcunda doğan erkelerle kadınların muşterek tarafları bulunmakla beraber hic benzemeyen yonleri de coktur Yıldızı Mars, Koc burcunda olan erkeğe cesaret, atılganlık, sevimlilik, etkileme gucu, hiddet, şiddet, enerji verir Bu tip erkekle gecinmek pek kolay değildir Zira Koc burcunun erkeği her şeyden once kendi duşuncelerinin, fikir ve ozelliklerinin doğru olduğuna inanır

KOC BURCU KADINI
Koc burcunda doğan kadınlarda tıpkı erkeler gibi kendilerini ustun goren, enerjik, cesur, kıskanc, cana yakın, cazibeli tiplerdir Ayrıca cekicilikleri de dillere destandır Koc burcu kadını hırslıdır ve yukselmeyi kafasına koyduğu icinde calışmayı kabul eder Koc burcu kadınları icin calışma hayatı, biraz para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmazCalışma onların hayatta yukselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır Hem bu tipler, cazibelerinden de yaralanarak eninde sonunda istedikleri mevki ye erişirler

Üst Alt