Son Konu

Koca işletim sistemi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Koca işletim sistemi Sevgili melekler, Çağımız teknolojide çığır açtı Kocalarımızı,sevgililerimizi pc yoluyla yöneticilik edebileceğiz Bakalım nasıl olacak bu meslek Sayın Teknik Servis Yetkilisi, Geçen yıl aldığım 'Erkek Dost 50' programını 'Koca 10' seviyesine yükselttim Fakat bütün sistem performanslarında bir yavaşlama söz konusu Özellikle 'ErkekArkadaş 50' bölümünde bulunan 'Çiçek 80' ve 'Mum ışığındaYemek 63' işlemleri 'Koca 10' programında değil 'Koca 10' programı devreye girince bir çok program devre dışı kaldı 'Romantizm 95' ile 'Özel Alaka 65' kesinlikle devre dışı, lakin bunun yerine 'Sınırsız TV 04' ve 'Maraton 135' aralıksız çalışıyor 'Sohbet 80' ve 'EvTemizliği 26'yi çalistirinca da sistemi çökertiyor 'Kavga 53', 'Evi Terk Et 32' programı fayda etmedi 'Koca 20' sürümünü yüklesem işe yarar mi? Sizce ne yapmam gerekiyor? Imza Çaresiz *** Sayın Umutsuz Bir Defa bu olayı şöyle görmeniz gerek 'ErkekArkadaş 50' bir ziyafet paket programıdır, 'Koca 10' ise başlı başına bir işletim sistemi 'http: Beni sevdiğini düşünüyordumhtml' komutunu yazarak 'GözYaşı 62''yi indirin ve 'Suçlu His 30''ı güncellemeyi unutmayın Eğer bu uygulamalar içten sonuç verirse 'Çiçek 20' ile Mum Işığında Yemek 21' kısa bir vakit için devreye girebilir Ama sakın fazla sık uygulamaya koymayın yahut 'Koca 10' otomatik olarak koruma programı olan 'Sessizce Surat Asma 25''i devreye sokar Fakat ne yaparsanız yapın muhakkak 'Kaynana 10''ı çalıştırmayınEkran görüntüsünü bozan ve sistem kontrolünü kaybettiren bir virüs ortaya çıkar Keza 'Erkek Dost 50''ı şüphesiz her tarafta yüklemeyin Bu kabul edilmez başvuru formu önemli sorunlar yaşatabilir ve 'Koca 10' bunu kaldıramaz 'Koca 20 ' ise size ilave tartı getirmekten diğer ise afacan Kısacası 'Koca 10' çok güzel bir işletim sistemi, lakin sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemencecik kavramaya müsait değilPerformans arttırıcı ek programlar nasihat ederiz, mesela, 'SıcakYemek 30' ve 'Sevgi Sözcükleri 77' çok yararlı olur Iyi Şanslar  

Üst Alt