M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Ağu 2024 #1 Köfte Tanımı İçin Materyaller 500 gram kıyma 1 tatlı kaşığı salça 1 adet yumurta Yarım ekmek 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı kimyon Köfte Tanımı Yapılışı Birinci olarak ekmeği 5 dakika suyun içinde bekletiyoruz. Akabinde ekmeği süzgeçten süzüp uygunca sıkıp suyunu çıkarıyoruz. Kıyma, ekmek, salça, yumurta, sarımsak, karabiber, pulbiber, tuz, kimyonu karıştırıp yeterlice yoğurduktan sonra form veriyoruz. Tavada kızartabilirsiniz ben köfteleri kızartırken yanında biber ve domateste kızartıyorum deneyin çok hoş oluyor. Şimdiden afiyet olsun.
Köfte Tanımı İçin Materyaller 500 gram kıyma 1 tatlı kaşığı salça 1 adet yumurta Yarım ekmek 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı kimyon Köfte Tanımı Yapılışı Birinci olarak ekmeği 5 dakika suyun içinde bekletiyoruz. Akabinde ekmeği süzgeçten süzüp uygunca sıkıp suyunu çıkarıyoruz. Kıyma, ekmek, salça, yumurta, sarımsak, karabiber, pulbiber, tuz, kimyonu karıştırıp yeterlice yoğurduktan sonra form veriyoruz. Tavada kızartabilirsiniz ben köfteleri kızartırken yanında biber ve domateste kızartıyorum deneyin çok hoş oluyor. Şimdiden afiyet olsun.