T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Ocak 2022 #1 Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi İçin Malzemeler 2 kilo hamsi 4 baş soğan 4 baş sarımsak 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Yağlı kağıt Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğan ve sarımsağı çiğden de hamsilerin üzerine koyabilirsiniz öylede çok güzel oluyor o zaman zeytinyağına gerek kalmıyor. İlk önce balıkların temizleyelim kafası dahil. Suyu süzülen balıkları tuzlayalım. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayalım sarımsakları da doğrayalım. Tavaya sıvı yağı koyalım soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavuralım. Fırın tepsisi için satılan yağlı kağıtları 2 ye katlayalım. Hamsileri yağlı kağıdın yarısına dizelim. Dizdiğimiz hamsilerin üzerine soğanları pay edelim. Yağlı kağıdın kenarından başlayarak kıvıra kıvıra hava almaması için bükelim. Benim 5 adet yağlı kağıdım oldu. Büyükçe bir tavaya hamsili yağlı kağıdı alalım. Ocağın altı orta ateşte olarak 4-5 dakika pişirelim hava almadığı için şişecektir. Spatula yardımıyla diğer tarafıda pişirelim.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi İçin Malzemeler 2 kilo hamsi 4 baş soğan 4 baş sarımsak 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Yağlı kağıt Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğan ve sarımsağı çiğden de hamsilerin üzerine koyabilirsiniz öylede çok güzel oluyor o zaman zeytinyağına gerek kalmıyor. İlk önce balıkların temizleyelim kafası dahil. Suyu süzülen balıkları tuzlayalım. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayalım sarımsakları da doğrayalım. Tavaya sıvı yağı koyalım soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavuralım. Fırın tepsisi için satılan yağlı kağıtları 2 ye katlayalım. Hamsileri yağlı kağıdın yarısına dizelim. Dizdiğimiz hamsilerin üzerine soğanları pay edelim. Yağlı kağıdın kenarından başlayarak kıvıra kıvıra hava almaması için bükelim. Benim 5 adet yağlı kağıdım oldu. Büyükçe bir tavaya hamsili yağlı kağıdı alalım. Ocağın altı orta ateşte olarak 4-5 dakika pişirelim hava almadığı için şişecektir. Spatula yardımıyla diğer tarafıda pişirelim.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Kokusuz Etraf Kirlenmeden Enfesmi Enfes Yağlı Kağıtta Hamsi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı