T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Kas 2023 #1 Kolay Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler 3 paket petibör bisküvi 1 litre süt Yarım su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 50 gr. tereyağ 1 paket vanilya Kolay Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Herkese iyi ramazanlar. Sizlere çok pratik çok kolay ve çok hafif bisküvili pasta yaptım. Şimdiden afiyet olsun . Öncelikle muhallebimizi yapalım. Geniş tencereye süt,toz şeker,un,nişasta,kakao ve vanilyalı ekleyelim çırpıcı ile topaklanması gidene kadar karıştıralım ocağa alalım. Kaynar gelene kadar karıştıralım. Kaynadıktan sonra tereyağımızı ekleyelim ve tereyağ eriyene kadar karıştıralım ocaktan alalım. Benim ayarlanabilen kalıbım var onda yaptım dilerseniz siz borcamda da yapabilirsiniz. Ben bisküvilerimi süt ile ıslatıp kalıbıma dizdim birinci sırayı dizdikten sonra muhallebiliyi kepçe ile dökelim. 2 kepçe kâfi sonra bu türlü kat kat yapalım. Soğumaya bırakalım 1 gün buz dolabında bekletelim. Üzerini süslemek için ben hindistan cevizi ve ceviz kullandım siz dilediğiniz üzere üzerini süsleyebilirsiniz. Kolay Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kolay Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler 3 paket petibör bisküvi 1 litre süt Yarım su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 50 gr. tereyağ 1 paket vanilya Kolay Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Herkese iyi ramazanlar. Sizlere çok pratik çok kolay ve çok hafif bisküvili pasta yaptım. Şimdiden afiyet olsun . Öncelikle muhallebimizi yapalım. Geniş tencereye süt,toz şeker,un,nişasta,kakao ve vanilyalı ekleyelim çırpıcı ile topaklanması gidene kadar karıştıralım ocağa alalım. Kaynar gelene kadar karıştıralım. Kaynadıktan sonra tereyağımızı ekleyelim ve tereyağ eriyene kadar karıştıralım ocaktan alalım. Benim ayarlanabilen kalıbım var onda yaptım dilerseniz siz borcamda da yapabilirsiniz. Ben bisküvilerimi süt ile ıslatıp kalıbıma dizdim birinci sırayı dizdikten sonra muhallebiliyi kepçe ile dökelim. 2 kepçe kâfi sonra bu türlü kat kat yapalım. Soğumaya bırakalım 1 gün buz dolabında bekletelim. Üzerini süslemek için ben hindistan cevizi ve ceviz kullandım siz dilediğiniz üzere üzerini süsleyebilirsiniz. Kolay Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı