T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Kolay Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yeşil kabak 1 adet patates 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 -2,5 yemek kaşığı un İsteğe göre maydanoz 1 tane yumurta Kızartmak için sıvı yağ Kolay Kabak Mücver Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabak ve patatesler rendelenir. İyice suyu sıkılır. İçerisine geri kalan tüm malzemeler katılıp karıştırılır. İyice ısınmış yağ içerisine bir yemek kaşığı katılır. Arkalı önlü kızarana kadar tüm harç bitirilir. Ben bol yağda kızartmayı seviyorum ama altına havlu kağıt koyup fazla yağını çektirdim. Afiyet olsun. Kolay Kabak Mücver Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kolay Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yeşil kabak 1 adet patates 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 -2,5 yemek kaşığı un İsteğe göre maydanoz 1 tane yumurta Kızartmak için sıvı yağ Kolay Kabak Mücver Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabak ve patatesler rendelenir. İyice suyu sıkılır. İçerisine geri kalan tüm malzemeler katılıp karıştırılır. İyice ısınmış yağ içerisine bir yemek kaşığı katılır. Arkalı önlü kızarana kadar tüm harç bitirilir. Ben bol yağda kızartmayı seviyorum ama altına havlu kağıt koyup fazla yağını çektirdim. Afiyet olsun. Kolay Kabak Mücver Tarifi Fotoğraflı Yapılışı