B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Ara 2023 #1 Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı İçin Malzemeler 1 tane hazır kakaolu pandispanya 1 paket pasta kreması (Ben dr oetker kullandım) 1,5 bardak krema için süt 1 bardak keki ıslatmak için süt Arası ve üzeri için; İstediğiniz meyveler ve çikolata kesimleri (Muz, kivi, çilek kullandım) Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fırını olmayanlar için hoş bir alternatif. Pandispanyanın tabanını yarım bardak sütle ıslatın. Kremayı 1,5 bardak soğuk sütle çırpın ve yarısını kekin üzerine sürün. Arasına istediğiniz meyveleri ince ince dilimleyerek koyun ve damla çikolataları serpiştirin. Pandispanyanın üst kısmını da kalan yarım bardak sütle ıslatıp, kalan kremayı da üzerine güzelce sürün ve dilediğiniz üzere süsleyin. Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı İçin Malzemeler 1 tane hazır kakaolu pandispanya 1 paket pasta kreması (Ben dr oetker kullandım) 1,5 bardak krema için süt 1 bardak keki ıslatmak için süt Arası ve üzeri için; İstediğiniz meyveler ve çikolata kesimleri (Muz, kivi, çilek kullandım) Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fırını olmayanlar için hoş bir alternatif. Pandispanyanın tabanını yarım bardak sütle ıslatın. Kremayı 1,5 bardak soğuk sütle çırpın ve yarısını kekin üzerine sürün. Arasına istediğiniz meyveleri ince ince dilimleyerek koyun ve damla çikolataları serpiştirin. Pandispanyanın üst kısmını da kalan yarım bardak sütle ıslatıp, kalan kremayı da üzerine güzelce sürün ve dilediğiniz üzere süsleyin. Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı