Annem beyaz kalıp sabun ve havluyla siliyorSonuc super
Bendende bi oneri ılık yarım kova su yarım şişe amonyak (lekeleri guzel cıkartıyor) bir avucu doldurmayacak kadar arap sabunu ve eski bir tul parcası harika bir temizlik saglıyor
Bende elimin dayanacağı sıcaklıkta su ve arap sabunuyla silip arkadan vernelli soğuk suyla siliyorum ve fazla suyuda makineyle cekiyorum pırıl pırıl oluyo
Okadar uğraşmayın alın kircozu yarım kova ılık suya yarısını boşaltın havlu yada onun gibi sert bişeyle hafif nemli nemli silinkendinizi fazla yormanıza da gerek yokKircozun sırrı kurudukca parlaklık ve temizlik veriyorSabunla silinen şeyler cok daha cabuk kir alıyor yani sıksık silmeniz gerekirmarketlerde kircoz en fazla 3 ytl denemeye değer
Evet arkadaşlar koltuk ve cekyatlarımı sildim kircozle gercekten guzel cıkıartıyor ben kircozu tullerimde kullanırdım eskiden deneyin guzel cıkartıyomuş
Ama arkadaşlar kir coz evet guzel temizliyo bende denedim ancak ,icindeki kimyasal maddeler ne yazıkki doşemelerin rengini de alıyo ve zamanla yıpranmaya neden oluyo bilginize