Son Konu

Koltuk Nasıl Temizlenir

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Koltuk Nasıl Temizlenir?

İşte size bayanlardan koltuk temizliği önerileri

Annem beyaz kalıp sabun ve havluyla siliyorSonuç süper

Bendende bi önerge ılık yarım kova su yarım şişe amonyak (lekeleri hoş çıkartıyor) bir avucu doldurmayacak değin arap sabunu ve eski bir tül parçası fantastik bir temizleme saglıyor

Bende elimin dayanacağı sıcaklıkta su ve arap sabunuyla silip arkadan vernelli soğuk suyla siliyorum ve artı suyuda makineyle çekiyorum pırıl pırıl oluyo

Okadar uğraşmayın alın kirçözü yarım kova ılık suya yarısını boşaltın havlu yada onun gibi sert bişeyle hafif nemli nemli silinkendinizi artı yormanıza da lüzum yokKirçözün sırrı kurudukça parlaklık ve temizleme veriyorSabunla silinen şeyler çok daha tez leke alıyor yani sıksık silmeniz gerekirmarketlerde kirçöz azami 3 ytl denemeye değerinde

Evet arkadaşlar koltuk ve çekyatlarımı sildim kirçözle fiilen güzel çıkıartıyor ben kirçözü tüllerimde kullanırdım eskiden deneyin hoş çıkartıyomuş

Ama arkadaşlar leke çöz evet güzel temizliyo bende denedim ancak ,içindeki kimyasal maddeler ne yazıkki döşemelerin rengini de alıyo ve zamanla yıpranmaya neden oluyo bilginize
*

Üst Alt