Son Konu

komık cep mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
komık cep mesajları gülünç cep mesajları ayıp cep mesajları ayıp mesajlar komik mesajlar İstediğinizi söyleyin emniyettesinizdediler, söyledik, EMNİYET'teyiz * Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur * Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım * Yeni yil iptal edildi Çünkü eskisini buldular! * Maliyeden yeni bi ücret daha ''duvar yazisi vergisi'' * Şu araba benim olsun 5 milyar borcum olsun SATINCA ÖDERİM * Yurttaş fazla BONKÖR Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü * Bundan Böyle her çocuk ZAMane çocuğu * Ekonomi kilitlendi RESET'leyelim lütfen * KERİZİ fazla olan yerin, KRİZİ erken olur * Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR * Önceden zamPARA'ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum * Bir Zamanlar ekmek aslanın ağzındaydı Şu Anda aslanda aç * Çok endişelendim Bügün zam yapılmadı Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? * TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular * Oyunu doğru partiye ver Sonradan oooy anam oy deme * Yurttaş öldü Allah TAKSİTLERİNİ affetsin * Dolar yeniden fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz * Tüm umutlarım suya düştüAma boğulmadılarÇünkü onlara yüzme öğretmiştim * COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM * Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kayınvalide oldu * AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn Yok HaYaTıN KaYaR * Arkadaş kara günde KARANLIĞA KARIŞIR * Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım * ÇILGIN gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim * Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o süre baklava gerçek değildir * Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi * Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum * Araçlarda cep telefonunuzu kapatınızTELEF olmayınız * SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz * Bu tüp bebek yanlış, daima GAZ kaçırıyor * Kim vurduya gittim,birazdan gelicem * Aile kabristanıdırDamsız girilmez * Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma * Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt * Adam böylece fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış * Bizi çekemediler, halat koptu * İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter * Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın * Ölümsüz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin * Tam öğrenmeye başlamıştım ama mektep bitti * Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA * Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruzİŞSİZLER CENNETİ lakin * Politikacılar uyuyamayınca YURTTAŞ sayıyorlar * Yalan söyleyen yükseliyorYALANCI DİL bilmeyene iş yok * Yaşam pahalılığı böylece arttıki, KİRALIK evler bundan böyle KRALLIK * Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar * Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır * İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur * Türkçeyi katlettilerCÜMLEmizin başı sağolsun * Bu ne bu hal şöför bey ! SÜRATINDAN düşen bin parça * Dengeli besin konusunu oysa KIBAR olan anlar * İnsanlık öldü Katili FAYDA * Kadınlar bundan böyle estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar * HacıVAT şarkıcı olduO artık megaVAT * Kızlar bundan böyle beyazYATLI prenslerini bekliyorlar * Bütün bir serseri gibiydiSonunda bir serseri kurşuna kurban gitti * Ali babanın bir ÇİFTliği var Veli babanın bir TEKliği * Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur * Yigidin cep telefonu meydandadir * Alismadik cepte telefon durmaz * Ey cep telefonlu Turk Gencligi * Arsizin yuzune tukurmusler,Kapsama alani disindayimdemis * Insani tasa, cep telefonunu kart oldurur * Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir * At olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir * Bosbogazi cehenneme atmislar,cep telefonum nerede?demis * Cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis * Cep telefonlu coban, fakir beyden yegdir * Denize dusen cep telefonuna sarilir * Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis * El elin esegini cep telefonuyla arar * Erkegin kalbine dışarı giden yol cep telefonundan gecer * Haydan gelen cep telefonu faturasina gider * Ben sporcunun akıllı, cevik, cep telefonlu ve ahlaklisini severim * Ayrani yok icmeye, cep telefonu ile gider * Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis ​  

Üst Alt